Πολιτική

Συμμετοχή του ΥΦΥΠΕΞ Δ. Κούρκουλα στο συνέδριο Croatia Forum

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Κούρκουλας, συμμετείχε στη συνάντηση υψηλού επιπέδου «CROATIA 2014» που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Ντουμπρόβνικ.

Η φετινή συνάντηση ήταν αφιερωμένη στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων. Συμμετείχαν Υπουργοί κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της περιοχής της Ν.Α Ευρώπης καθώς και ο Υπουργός Εξωτερικών της Νέας Ζηλανδίας, Murray Stuart MacCally, η Αμερικανίδα Υφυπουργός Εξωτερικών, Victoria Nuland, ο Ρώσος Υφυπουργός Εξωτερικών, Aleksey Meshkov και η Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Βουλής της Κίνας, Fu Ying.

Η εισήγηση του κ. Κούρκουλα αφορούσε τις ευρωπαϊκές θεμελιώδεις αξίες και τη σημασία τους για τη διαδικασία διεύρυνσης.

Στο περιθώριο του συνεδρίου, ο κ. Κούρκουλας είχε διμερείς συναντήσεις με τον Υπουργό Εξωτερικών της Νέας Ζηλανδίας, Murray Stuart McCully και του Κοσόβου, Enver Hoxhaj.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δ. Κούρκουλας: “Κάναμε προσπάθεια να γίνει αλλού η υδρόλυση χημικών αλλά δεν κατέστη δυνατό”

Κούρκουλας: Ουδέποτε παραιτήθηκε η Ελλάδα από τις γερμανικές αποζημιώσεις

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κωνσταντοπούλου υπερασπίστηκε τον Καραναστάση με άγρια επίθεση στον Λαζαρίδη: «Γυμνοσάλιαγκα, λέσι, υποκείμενο»
«Γνωρίζει καλά πώς τον έγλειφε και με έγλειφε από την πρώτη στιγμή. Έλεγε "Διαμαντή τιμάς την επιτροπή", "Διαμαντή σε παρακαλώ", "Διαμαντή σε τιμώ", υπάρχουν και μηνύματα»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 13
Ένταση στο νοσοκομείο Λαμίας με τον Άδωνι Γεωργιάδη στα εγκαίνια νέου τμήματος
Ο υπουργός Υγείας κάλεσε τους συγκεντρωμένους να σεβαστούν την παρουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας - «Αν στη θέση του ήταν ένας ιμάμης και ευλογούσε τη Χαμάς, θα τον σέβεστε – γιατί όχι και έναν Ορθόδοξο Μητροπολίτη;»
Σκηνικό έντασης στα εγκαίνια του νέου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας
23
Η απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στις κυβερνητικές πηγές – «Η απόλυτη πλειοψηφία δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 75»
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απαντά σημείο προς σημείο σε όσα ανέφεραν οι κυβερνητικές πηγές για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στη ψηφοφορία για τον ΟΠΕΠΕΠΕ
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος