Πολιτική

Στην ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων εντάσσεται ο Ν. Νικολόπουλος

Την ένταξή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά τη λήξη της θερινής κοινοβουλευτικής περιόδου, ανακοίνωσε ο Νίκος Νικολόπουλος, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, στην οποία ανακοινώθηκε και επισήμως η συνεργασία τους.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να ψηφίσει κανέναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να μην παραταθεί η θητεία της κυβέρνησης και να προκληθούν εκλογές, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανακαθορίσει τη στάση του στην περίπτωση που στη χώρα επικρατούν «ακραίες συνθήκες» όπως πχ «εάν δεχθεί η Ελλάδα επίθεση από ξένη χώρα».

Ο κ. Καμμένος απηύθυνε πρόσκληση για τη δημιουργία ενός «μεγάλου πατριωτικού αντιμνημονιακού μετώπου» από τις διάσπαρτες αντιμνημονιακές δυνάμεις, τις οποίες κάλεσε σε συμπόρευση, τονίζοντας ότι ο καθένας θα διατηρήσει την πολιτική αυτονομία του, αλλά θα υπάρξει μία συνισταμένη, που θα είναι τα θέματα στα οποία θα υπάρχει συμφωνία.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Καμμένος, δεν πρόκειται για συνεργασίες με προσχώρηση στους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά για συνεργασίες, ενώ εξήρε τη στάση του κ. Νικολόπουλου την οποία χαρακτήρισε «έντιμη και σταθερή». Επίσης, τόνισε ότι η πρόσκληση για συνεργασία δεν αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού, όπως είπε, θέλει να δημιουργήσει μία «πατριωτική συμμαχία» ενώ έθεσε εκ νέου τις κόκκινες γραμμές σε ζητήματα όπως το Μακεδονικό, η λαθρομετανάστευση, το νέο σχέδιο για το Κυπριακό, αναφερόμενος σε πιθανή συνεργασία μετεκλογικά.

Για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είπε ότι «δεν μετέχουμε σε μαξιλαροπόλεμο» και υπογράμμισε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να ψηφίσει για να μην παραταθεί η θητεία της κυβέρνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νικολόπουλος: “Πάμε να φτιάξουμε τον κεντροδεξιό ΣΥΡΙΖΑ”

Πολύωρη συνάντηση Καμμένου – Νικολόπουλου – “Σφραγίζουν” τη συνεργασία τους

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία ΑΝΕΛ – Νικολόπουλου – “Ξεκινάμε μια αντιμνημονιακή συμμαχία”, λέει ο Π. Καμμένος


Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δύο αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας έριξαν σήμερα 8,5 τόνους τροφίμων στη Γάζα – Δείτε βίντεο
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την άμεση διακοπή των εχθροπραξιών, την απελευθέρωση των ομήρων και την ανεμπόδιστη ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα»
Τα αεροπλάνα που πέταξαν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
39
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Μαχμούντ Αμπάς – Ανησυχία για τη Γάζα και στήριξη στην Παλαιστινιακή Αρχή από την Ελλάδα
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς – Στο επίκεντρο οι εξελίξεις σε Γάζα και Δυτική Όχθη
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς 2
Η ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατο της Λένας Σαμαρά - «Μεταφέρθηκε σε σταθερή κατάσταση στον Ευαγγελισμό»
«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
Λένα Σαμαρά 24
Γιατί η Λένα Σαμαρά διακομίστηκε από το Σισμανόγλειο στον Ευαγγελισμό - Τα αναπάντητα ερωτήματα για τον πρόωρο θάνατό της
Αποτελεί ερώτημα εάν η άτυχη κοπέλα είχε ιστορικό επιληψίας ή καρδιακής βλάβης, καθώς κανείς δεν μπορεί να πει μέχρι στιγμής με βεβαιότητα, ποια ήταν η αλληλουχία των γεγονότων που οδήγησαν στο θάνατό της κόρης του Αντώνη Σαμαρά
Ο Αντώνης Σαμαράς και η κόρη του Λένα Σαμαρά στην πρεμιέρα της ταινίας «Ευτυχία» 41