Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Φ.Τομαή για Τσίπρα: Ήρθε το παιδάκι να μας πει έξω από το ΝΑΤΟ! – VIDEO

Φ.Τομαή για Τσίπρα: Ήρθε το παιδάκι να μας πει έξω από το ΝΑΤΟ! – VIDEO

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το πρωί μιλώντας στο Mega, η υποψήφια ευρωεβουλευτής Φωτεινή Τομαή. Η κα Τομαή αποκάλεσε τον κ. Τσίπρα “παιδάκι” και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να βγούμε από το ευρώ και από το ΝΑΤΟ.

«Θέλουν να είμαστε στην ευρωζώνη; Θέλουν να είαμστε στο ΝΑΤΟ; Γιατί εγώ πρέπει να δείχνω εμπιστοσύνη στο ότι κάθε μέρα θα βγάζει κάτι καινούριο η αξιωματική αντιπολίτευση; Δεν οφείλω να ανησυχώ; Οταν ο κ. Κούλογλου πηγαίνει στα Σκόπια και λέει εγώ θα σας αποκαλώ με το όνομα που εσείς θέλετε να αυτοπροσδιορίζεστε; Δηλαδή Μακεδόνες;», είπε μεταξύ άλλων απευθυνόμενη στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κρίτωνα Αρσένη.

Όταν παρενέβη ο Κρίτων Αρσένης η κα Τομαή εξερράγη. Όταν της ειπε ότι υπάρχουν και άλλα σοβαρά θέματα όπως οι Σκουριές αλλά και την στάση της κυβέρνησης απέναντι στην Μέρκελ και στον Γιούνκερ εκείνη ανταπάντησε:

«Αυτά είναι πυροτεχνήματα άνευ περιεχομένου. Αυτά είναι τα εύκολα. Τα δύσκολα τα αφήνετε στους άλλους. Στους υπεύθυνους πολίτες. Αφήστε τα εθνικά θέματα σ’ αυτούς που τα ξέρουν, ή κάντε φροντιστήριο να τα μάθετε. Ήρθε τώρα το παιδάκι να μας πει έξω από το ΝΑΤΟ. Οι ταρζανιές και οι παλικαριές!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπαίνει μπροστά ο Καραμανλής ενόψει ευρωεκλογών – “Με ισχυρή ΝΔ διασφαλίζεται η σταθερότητα”

Ο Γ.Παπανδρέου ζήτησε να κόβεται ο μισθός του για κάθε μέρα που λείπει

Και … ξαφνικά “αγάπησαν” τη Χρυσή Αυγή – Παιχνίδια για τις ψήφους ενόψει του δεύτερου γύρου

Ποιο ελληνικό κόμμα χρησιμοποίησε την Κονσίτα για τις ευρωεκλογές; – Δείτε την απίστευτη αφίσα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε