Πολιτική

Κωνσταντινόπουλος: “Η Κοππά καλεί τους ψηφοφόρους της Ελιάς να ψηφίσουν Σαμαρά!”

Απάντηση στην πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και νυν υποψήφια ευρωβουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Μαριλένα Κοππά, έδωσε μέσω του twitter ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής του κόμματος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του κ. Κωνσταντινόπουλου, αναφέρει πως “η κ.Κοππά καλεί τους ψηφοφόρους της Ελιάς να ψηφίσουν Σαμαρά! Η Δημάρ κ ο Κουβέλης έτσι αντιλαμβάνονται τον προοδευτικό πόλο;Αν όχι ας παρέμβει”.

Το σχόλιο αυτό έρχεται μετά την επίθεση που έκανε νωρίτερα η κ. Κοππά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλο, όταν δήλωσε πως “όποιος θέλει Σαμαρά, θα ψηφίσει ΝΔ και όχι δεκανίκια”.

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξή της η κ. Κοππά είχε αναφέρει πως “το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν έχει πλέον κανένα αξιακό έρμα και θα γαντζωθεί στην εξουσία για όσο μπορεί” ενώ συμπλήρωσε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος όχι μόνο δεν μπορεί να ενοποιήσει τον κεντροαριστερό χώρο στην Ελλάδα, αλλά “ούτε καν το ίδιο του το κόμμα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίθεση Κοππά σε Βενιζέλο: Όποιος θέλει Σαμαρά θα ψηφίσει ΝΔ και όχι δεκανίκια

Γιατί είναι κάποιοι έξαλλοι με την Μαριλένα Κοππά

Κωνσταντινόπουλος: «Να πάει ο Παπανδρέου σε μια εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ ή της Ελιάς»

Ο εξάψαλμος του Κρεμαστινού στον Παπανδρέου: Τι είναι αυτά που κάνεις;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δαβάκης: Τουρκική φρεγάτα δεν παρενόχλησε ολλανδικό πλοίο κοντά στην Κάσο αλλά σε διεθνή ύδατα νότια της Κρήτης
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε πολύ νοτιότερα του νησιού, με την Άγκυρα να αξιώνει άδεια βάσει του «ανυπόστατου μνημονίου» με τη Λιβύη
Φρεγάτα
Μαρινάκης για νέα μέτρα στήριξης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού διορθώνει τα λάθη της, γυρίζει στην κοινωνία όσα στερήθηκε»
Με ανάρτησή του στο TikTok, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξειδίκευσε το πακέτο των 500 εκατ. ευρώ που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Παύλος Μαρινάκης
5
Μετά τον Κεδίκογλου και ο Παναγιωτόπουλος «κουνάει μαντίλι» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θα είμαι με τον Τσίπρα, είτε έτσι είτε αλλιώς»
Ο βουλευτής Αχαΐας δηλώνει ανοιχτά ότι θα ταχθεί στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού, βλέποντας στο πρόσωπό του τον καταλύτη για την αναδιάταξη του λεγόμενου προοδευτικού χώρου
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος 6