Πολιτική

Το μήνυμα του Π.Καμμένου για την Ανάσταση

«Οι Έλληνες την Μεγάλη Εβδομάδα παρακολούθησαν με κατάνυξη το Θείο Δράμα, την Σταύρωση και την Ταφή του Κυρίου. Τώρα εορτάζουν την Ανάσταση. Εορτάζουν τη νίκη απέναντι στον θάνατο, εναποθέτουν στην ψυχή τους την ελπίδα που δίνει το Άγιο Φως» αναφέρει στο αναστάσιμο μήνυμά του ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Ο ελληνικός λαός, που βιώνει το δικό του δράμα από την πολιτική των μνημονίων, την οποία επιβάλουν οι δανειστές και εφαρμόζουν οι εγχώριοι συνεργοί τους, περιμένει την δική του Ανάσταση. Περιμένει την απαλλαγή από εκείνους που οδήγησαν εκατομμύρια Έλληνες στην ανεργία και χιλιάδες συμπολίτες μας στην αυτοκτονία.

Σε λίγες ημέρες καλείται να δώσει την απάντησή του σε αυτούς που κατέλυσαν την εθνική κυριαρχία και θέλουν να επιβάλουν την Ευρώπη της ομοσπονδίας, συνθλίβοντας τα έθνη – κράτη κάτω από την μπότα των ισχυρών.

Εύχομαι το Άγιο Φως και η Ανάσταση του Κυρίου να δώσουν δύναμη στους Έλληνες πολίτες που δοκιμάζονται σκληρά» καταλήγει το μήνυμα του κ. Καμμένου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα μηνύματα των πολιτικών για την Ανάσταση της Ελλάδας

Πού θα γιορτάσουν το Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Από την «Τράτα» στις χαμηλές δημοσκοπικές πτήσεις του ΠΑΣΟΚ και στις «φωτιές» της Άννας Διαμαντοπούλου
Ειδικά στον Αλέξη Τσίπρα, πάντως, ανέλαβε να απαντήσει και πάλι η Άννα Διαμαντοπούλου - Είναι σχεδόν βέβαιο ότι το πολιτικό σκηνικό της χώρας θα αλλάξει ριζικά το επόμενο χρονικό διάστημα
Νίκος Ανδρουλάκης
Κρύβεται ο Νίκος Παππάς: Το παρασκήνιο της διαγραφής του, ο ανεξέλεγκτος χαρακτήρας και οι μπουνιές στον Νίκο Γιαννόπουλο
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Παππάς μένει στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Νίκο Γιαννόπουλο, το επόμενο πρωί ο ευρωβουλευτής κάθισε ανενόχλητος στο τραπέζι του Νίκου Γιαννόπουλου λέγοντάς του: «Όλα καλα;»
Ο Νίκος Παππάς 54
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε «αρένα» τη Βουλή: Μήνυση και αγωγή ανήγγειλε ο Άκης Σκέρτσος – Χυδαίο μήνυμα αποκάλυψε ο Μακάριος Λαζαρίδης
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας είπε ότι η σύζυγος του υπουργού Επικρατείας «τυγχάνει προνομιακής μεταχείρισης μεταξύ των δικαστών» - «Είστε σεξίστρια και μισείτε τις γυναίκες» αντέτεινε ο Μακάριος Λαζαρίδης
Ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος στα υπουργικά έδρανα της Βουλής 72