Πολιτική

20 χρόνια χωρίς τη Μελίνα – Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της

Τη μνήμη της Μελίνας Μερκούρη τίμησε η ολομέλεια της Βουλής καθώς σήμερα συμπληρώνονται 20 χρόνια από το θάνατό της.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, που έκανε τη σχετική πρόταση, χαρακτήρισε τη Μελίνα ως «την απόλυτη Ελληνίδα» που εργάστηκε για τη χώρα υπεράνω ιδεολογιών και κομμάτων.

«Μας εμπνέει όλους η δράση και η συμπεριφορά τής Μελίνας για το καλό της χώρας», σημείωσε από την πλευρά του ο προεδρεύων του Σώματος Γιάννης Δριβελέγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Μελίνα Μερκούρη και ο αξιωματικός του ΠΝ – 20 χρονια από τον θάνατό της

Πολύ γνωστός ηθοποιός ξαναχτυπά! «Η Μελίνα Μερκούρη ως Υπουργός Πολιτισμού κατέστρεψε το θέατρο! Ο μύθος της είναι ένας γελοίος μύθος”!

ΣΟΚΑΡΕΙ η Ροζίτα Σώκου: Η Μερκούρη ήταν ελεείνή ηθοποιός! Η Βουγιουκλάκη διαλύθηκε από τις βρωμοταινίες που γύρισε.. Ο Αγγελόπουλος ήταν γελοίος”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βουλή: Το ΠΑΣΟΚ ζητά αναπληρωματικές εκλογές για τις 3 έδρες μετά την απόφαση του εκλογοδικείου για τους Σπαρτιάτες
Ο Παναγιώτης Δουδωνής εγκαλεί την κυβέρνηση γιατί «μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα προκήρυξης των αναπληρωματικών εκλογών»
Οι θέσεις όπου κάθονταν οι βουλευτές των Σπαρτιατών στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής 1
Επιστολή Ανδρουλάκη σε Κακλαμάνη: Να συγκληθεί η Ολομέλεια της Βουλής για τις εξελίξεις στη Γάζα
«Η Βουλή των Ελλήνων δεν μπορεί παρά να αρθρώσει τη δική της διακριτή φωνή απέναντι στον ανθρώπινο πόνο, την καταστροφή, τη συστηματική εθνοκάθαρση -χωρίς ισορροπίες και ίσες αποστάσεις απέναντι στη φρίκη»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 2