Πολιτική

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Τσίπρας για… Σύνταγμα! – ΦΩΤΟ

Μετά τον Τσίπρα, βγήκαν από τη Βουλή και πήγαν Σύνταγμα, στο πλευρό των διαδηλωτών και οι ΑΝΕΛ!

Στο πλευρό των φαρμακοποιών και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ο οποίος μαζί με τους βουλευτές του κόμματός του βγήκε από τη Βουλή και πήγε στην παλτεία Συντάγματος, όπου βρίσκονταν διαμαρτυρόμενοι για το πολυνομοσχέδιο.

Ο Πάνος Καμμένος έγραψε στο Twitter: “Είναι η ώρα να ξαναζωντανέψει το Σύνταγμα ειρηνικά αλλά μαζικά απέναντι στο καθεστώς των τραπεζών ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΡΑ”.

Η Ραχήλ Μακρή ανέβασε στο λογαριασμό της στο Twitter φωτογραφία της ίδιας με φόντο τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ κι έγραψε: “Στο Σύνταγμα με διαδηλωτές. Όλοι μαζί πάνω από κόμματα για την ανατροπή”

Ακόμη μία …ποζα από τη Ραχήλ Μακρή – “Είμαστε μόνο Έλληνες” γράφει.

Και ο Τέρενς Κουικ με τη σειρά του ανέβασε φωτογραφία από το Σύνταγμα γράφοντας: “Βγήκαμε από τη Βουλή και κατεβήκαμε στη διαδήλωση”.

Ιωάννα Θυμουλέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την Ολομέλεια στη… διαδήλωση ο Τσίπρας

Αλλαγές τις τελευταίας στιγμής για το γάλα – Επτά ημέρες η διάρκεια συντήρησης του παστεριωμένου

Καμμένος: Παράνομες οι ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου

Αρένα η Βουλή για την πρόταση μομφής κατά Στουρνάρα και Μεϊμαράκη – Απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κλιμακώνεται η σύγκρουση ΠΑΣΟΚ και Λαζαρίδη για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Εξαπατήσατε το Δημόσιο» - «Ο Ανδρουλάκης δε θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός»
Σκληρή ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη με προσωπικές αιχμές κατά του παραιτηθέντος υφυπουργού μετά τη νέα ανάρτηση του για τον Νίκο Ανδρουλάκη
ΠΑΣΟΚ, γραφεία
Νίκος Ανδρουλάκης: Δημιούργησαν μια συμμορία στο Μαξίμου που επηρεάζει τη Δικαιοσύνη
«Δημιούργησαν μια συμμορία στο Μαξίμου, η οποία επηρεάζει τη δικαιοσύνη, ελέγχει τη ροή του χρήματος και δημιούργησε κι έναν μηχανισμό προπαγάνδας για να παραπληροφορεί τον ελληνικό λαό»
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ