Πολιτική

Κεδίκογλου: δεν υπάρχει θέμα ομαδικών απολύσεων και τριετιών

«Το ζήτημα των δημοσιονομικών μέτρων έχει κλείσει» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε πως θεωρεί ότι δεν υπάρχει ζήτημα με τις ομαδικές απολύσεις, ούτε και με το θέμα των τριετιών στον ιδιωτικό τομέα.

«Θα φτάσουμε στη σωστή, στην καλύτερη για την Ελλάδα συμφωνία. Έχουμε ισχυρά επιχειρήματα που εδράζονται στις θυσίες των Ελλήνων που κατάφεραν ένα μεγάλο θαύμα» τόνισε ο κ. Κεδίκογλου, ενώ ερωτηθείς εάν ανησυχεί λόγω της εμμονής της τρόικας σημείωσε: «Θα επιμείνουμε κι εμείς…Έχουμε την άνεση του χρόνου να διαβουλευτούμε αποτελεσματικά και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Διαβάστε επίσης:

Δούρου: Θα μείνω περιφερειακή σύμβουλος ακόμα κι αν χάσω

Έτοιμο το βιβλίο του Γ. Παπανδρέου – Τι θα λέει για τα “γαλλικά” στις Κάννες

Πέντε μέρες και έξι αγκάθια με την τρόικα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Real Polls: Διψήφιο προβάδισμα για τη ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ – Το 54,3% δεν εμπιστεύεται κανέναν πολιτικό αρχηγό να ηγηθεί της προοδευτικής παράταξης
Το 13,5% των πολιτών θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να ηγηθεί της «κατακερματισμένης» προοδευτικής παράταξης και να την οδηγήσει στην κυβέρνηση
Κάλπη
Σκληρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – «Ξεπέρασε κάθε χυδαιότητα ο Φλωρίδης, να παραιτηθεί άμεσα»
O Γιώργος Φλωρίδης, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να επιτεθεί στην Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσιοποίησε τα ονόματα τεσσάρων γυναικών που βιάστηκαν παραβιάζοντας έτσι τα προσωπικά δεδομένα
Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ 2
Παύλος Μαρινάκης για τις απειλές που κατήγγειλε η Μαρία Καρυστιανoύ: Όταν λέμε ότι κάποιος θέλει να μας σκοτώσει τα παιδιά, και θέλουμε αυτό να ερευνηθεί, λέμε ονόματα
«Έχω απόλυτο σεβασμό σε μία μάνα που έχει χάσει το παιδί της και έχουμε κάθε λόγο να μην είμαστε από πριν αρνητικοί σε κάτι το οποίο λέγεται στο δημόσιο διάλογο»
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 3