Ελλάδα

Λαμπάδιασε αυτοκίνητο της ρωσικής πρεσβείας

Στις φλόγες παραδόθηκε τα ξημερώματα αυτοκίνητο της πρεσβείας της Ρωσίας. Η φωτιά ξέσπασε στη 01.30 τα ξημερώματα της Τρίτης και ενώ το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο.

Η φωτιά προκλήθηκε από άγνωστη για την ώρα αιτία, την ώρα που το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Αθ. Διάκου στο Ν. Ψυχικό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το όχημα οδηγούσε υπάλληλος της πρεσβείας. Στο σημείο εντοπίστηκε προσάναμμα τζακιού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Παγώνει» η περιουσία των δύο προφυλακισμένων για ΟΠΕΚΕΠΕ από Κρήτη: Τι βρήκε η Αρχή για το Ξέπλυμα
ΌΠ 42χρονος φέρεται ότι διατηρούσε μαζί με συγγενικά του πρόσωπα εταιρεία εκμετάλλευσης βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων, τα οποία φέρεται ότι ανεγέρθηκαν με χρήμα από τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ 7