Οικονομία

Μεγάλη συμφωνία της Μαρινόπουλος – Αποκτά τα 149 καταστήματα της Αρβανιτίδης Α.Ε.

Πρόκειται για μια συμφωνία σταθμό αφού η Carrefour Μαρινόπουλος και η Carrefour Express αποκτούν το σύνολο του δικτύου των 149 καταστημάτων της Αρβανιτίδης Α.Ε. περνώντας όπως λένε χαρακτηριστικά ένα μήνυμα "ελληνικότητας" και γίνονται το μεγαλύτερο δίκτυο λιανεμπορίου στην Ελλάδα.

Τα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας θα μετονομαστούν άμεσα σε Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express, και θα αναβαθμίσουν πλήρως την εικόνα και την οργάνωσή τους.

Η Carrefour Μαρινόπουλος με 870 καταστήματα στην Ελλάδα και με καταστήματα σε Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια και Κύπρο επιχειρεί να δώσει βάρος και στην Βόρεια Ελλάδα στηρίζοντας τους ντόπιους παραγωγούς και ενισχύοντας τις τοπικές οικονομίες.

 Η συμφωνία franchise με την Αρβανιτίδης Α.Ε. υπεγράφη από τη Μαρινόπουλος Α.Ε. στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθεί για την ενδυνάμωση της παρουσίας της στη λιανική και την ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στην αγορά με τη λειτουργία του μεγαλύτερου λιανεμπορικού δικτύου στην Ελλάδα.

Ως leader της αγοράς αυτό που επιχειρεί είναι μέσα από την επέκταση του δικτύου να προωθήσει τα ελληνικά προϊόντα επενδύοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά επανεπενδύουν στην Ελλάδα.

Σε όλα τα νεα καταστήματα της Αρβανιτίδης Α.Ε. με το νεο ιδιοκτήτη την Karipidis Bros που είναι σεβαστό όνομα στην Βόρεια Ελλάδα, η Carrefour Μαρινόπουλος, αποκτώντας το franchise θα επενδύσει βάζοντας το δικό της σήμα και τα δικά της προϊόντα.

Η αποθήκη που λειτουργεί η Αρβανιτίδης Α.Ε. στη Βέροια, εφεξής θα τροφοδοτεί τα καταστήματα του δικτύου με νέα γκάμα προϊόντων, στα οποία θα περιλαμβάνονται και τα προϊόντα με σήμα «Carrefour».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΕ προωθεί το σχέδιο για τα περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας καθώς αυξάνονται οι ανάγκες χρηματοδότησης της Ουκρανίας
Ο Επίτροπος Οικονομίας Βάλντις Ντομπρόβσκις δήλωσε ότι «Tα κράτη μέλη το βλέπουν ως μια πιθανή πορεία προς τα εμπρός και πρέπει να τα προετοιμάσουμε όλα σχετικά γρήγορα»
Σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Πιερρακάκης στο ECOFIN: «Καινοτομία και ψηφιοποίηση, ως μοχλοί ανταγωνιστικότητας της Ευρώπης»
O Κυριάκος Πιερρακάκης, διευθύνοντας την συζήτηση, μετέφερε στους Ευρωπαίους ομολόγους του την προσωπική του εμπειρία από τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ελληνικού κράτους
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Κυριάκος Πιερρακάκης στη WSJ: Μετά από 10 χρόνια υπαρξιακής κρίσης, η Ελλάδα δεν σκοπεύει να χάσει την οικονομική της δυναμική
«Οι μεταρρυθμίσεις αλλάζουν την εικόνα της Ελλάδας προς το καλύτερο» τονίζει ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών στην αμερικανική εφημερίδα
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης 32
Οι πολίτες στηρίζουν τις πρωτοβουλίες του Υπουργείου Ανάπτυξης για την Ανεξάρτητη Αρχή προστασίας των καταναλωτών
Το 71% υποστηρίζει την πρωτοβουλία για μεταρρυθμίσεις του Υπουργού Ανάπτυξης για τη δημιουργία της νέας Ανεξάρτητης Αρχής για την προστασία του καταναλωτή και την εποπτεία της αγοράς
Finance and money technology background concept of business prosperity and asset management
Ηλεκτρικό ρεύμα: Στροφή στα μπλε τιμολόγια κάνουν οι καταναλωτές
Η θετική εικόνα του Σεπτεμβρίου με τις μειώσεις στα περισσότερα τιμολόγια δεν φαίνεται να επαναλαμβάνεται τον Οκτώβριο καθώς οι τιμές χονδρικής της ηλεκτρικής ενέργειας κινούνται μέχρι στιγμής ανοδικά
Young man holding pen with bills working for calculate business data, taxes, bills payment