Πολιτική

Στελέχη ΠΑΣΟΚ αναζητούν στέγη….

«Η Δημοκρατία δεν απειλείται» ήταν το θέμα εκδήλωσης που διοργάνωσε η ΔΗΜΑΡ , στο θέατρο Γκλόρια και το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων στελέχη προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ όπως η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Πάνος Μπεγλίτης.

Η πρώην υπουργός επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από τη παρουσία της σε εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ, γράφοντας πάντως στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter «Δεν υπάρχουν κομματικά όρια για την Δημοκρατία. Αναγκαία κάθε πρωτοβουλία για εγρήγορση και κοινή δράση από όλους παντού» και πως «δυστυχώς, η Δημοκρατία μας απειλείται με την καθημερινή κακοποίησή της από τη Βουλή μέχρι τον δρόμο».

Από το χώρο του ΠΑΣΟΚ το παρών έδωσαν επίσης ο Θανάσης Οικονόμου και από τους πάλαι ποτέ “λοχαγούς” ο Στέφανος Μανίκας, ο Μηνάς Σταυρακάκης και ο Βαγγέλης Μαλέσιος αλλά και ο πρώην διοικητής του ΟΑΕΔ Ηλίας Κικίλιας.

Παρόντες επίσης στην εκδήλωση στην οποία κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης και στελέχη από την Συμφωνία για την Νέα Ελλάδα του Ανδρέα Λοβέρδου και συγκεκριμένα ο γραμματέας Χρήστος Αηδόνης και ο εκπρόσωπος Τύπου Ευθύμης Καρδαράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρωστούν στο ΙΚΑ πάνω από 365.000 ευρώ

Το ΠΑΣΟΚ των 2 άκρων

Η κίνηση των 58: ζητούν νέα κεντροαριστερα και νέο αρχηγό

“Κίνημα” του ΠΑΣΟΚ ζητά να επαναξεταστεί η συνεργασία με τη ΝΔ και αλλαγή πολιτικής

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8
Η γκρίνια στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, τα «αγκάθια» στον δρόμο για το συνέδριο και οι «παιδικές αρρώστιες της αριστεράς»
Η εσωκομματική αντιπολίτευση ασκεί κριτική στην ηγεσία του κόμματος, παρά το γεγονός ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για διαφωνίες. 
Ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Νίκος Παππάς
Δημοσκόπηση Interview: Στις 15,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Στην τέταρτη θέση έπεσε η Πλεύση Ελευθερίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση στο ερώτημα «ποιον πολιτικό αρχηγό εμπιστεύεστε περισσότερο για τη διακυβέρνηση της χώρας», ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο «κανένας»
Κάλπη με ψηφοδέλτια στις εκλογές 6
Τι περιλαμβάνει η νέα συμφωνία με την Ιταλία για τα τρένα και ποιες δεσμεύσεις αναλαμβάνει η Ελλάδα – Το παρασκήνιο της υπογραφής της
Στις «ράγες» του ελληνικού σιδηρόδρομου επενδύσεις 360 εκατ. ευρώ από τη Hellenic Train - Μέχρι το 2027 η Ελλάδα θα έχει παραλάβει τα νέα τρένα
Κυριάκος Μητσοτάκης / Τζόρτζια Μελόνι
Μητσοτάκης για το νέο αεροσκάφος του ΕΚΑΒ: Μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς και γρήγορες αεροδιακομιδές σε μεγάλα νοσοκομεία
«Και σε μία χώρα με τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες της πατρίδας μας, με τη νησιωτικότητα, καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι η σημασία αυτών των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην παράδοση - παραλαβή του αεροσκάφους, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, για αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ 1