Lifestyle

Ε. Χατζίδου: Λιποθύμησε στην πίστα και την μετέφεραν στο νοσοκομείο

Δύσκολες ώρες για την γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια...

Τους θαμώνες που βρέθηκαν χθες βράδυ στο Posidonio για να απολαύσουν την εμφάνισή της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τους Kings, τρόμαξε η Ελένη Χατζίδου. Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε, την ώρα που βρισκόταν στην πίστα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Ελένη (που το τελευταίο διάστημα είχε ένα ιδιαίτερα εξαντλητικό πρόγραμμα) ανέβηκε χθες βράδυ στην πίστα, χαιρέτησε το κοινό και άρχισε να τραγουδά τις επιτυχίες της. Κάποια στιγμή όμως στα μέσα του προγράμματος, ένιωσε μια αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα