Πολιτική

Στα δυο η ΔΗΜΑΡ ενόψει Συνεδρίου λόγω των 58

Το μέλλον της Δημοκρατικής Αριστεράς "παίζεται" στις εργασίες του 2ου Συνεδρίου του κόμματος που ξεκινούν την Πέμπτη, καθώς η έξοδος από την κυβέρνηση συνεργασίας με αφορμή την ΕΡΤ αλλά και η κίνηση των "58" με σκοπό την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς διχάζει στην κυριολεξία το κόμμα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η επιτυχημένη μάλιστα εκδήλωση των “58” στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ προκάλεσε αμηχανία και εκνευρισμό στην Αγίου Κωνσταντίνου με στελέχη να χαρακτηρίζουν “παραδοξότητα” την πρόταση συνεργασίας συμπολίτευσης (ΠΑΣΟΚ) – αντιπολίτευσης (ΔΗΜΑΡ).

Από την πρώτη στιγμή ο Φώτης Κουβέλης πάντως είχε ξεκαθαρίσει τη θέση του κόμματος απέναντι στο ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου, ωστόσο δεν έχει πείσει σημαντικό κομμάτι της ΔΗΜΑΡ για τις επιφυλάξεις του αφού δεκάδες στελέχη μέχρι τώρα μετείχαν σε εκδηλώσεις των “58” ανά την Ελλάδα ενώ στο ΑΚΡΟΠΟΛ έδωσαν το παρών ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός και ο εκρπόσωπος Τύπου του κόμματος Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Συνέδριο ο κ. Κουβέλης, κατά θα επιμείνει στη γραμμή «κανένας διάλογος με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου», ενώ στην αντίθετη κατεύθυνση θα κινηθεί ο γραμματέας και βουλευτής Σπύρος Λυκούδης που φλερτάρει με την ιδέα του “πολιτικού γάμου” ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ με πρώτο σταθμό τις ευρωεκλογές.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΑΘΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διαμαντοπούλου: Να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ

Το ΠΑΣΟΚ περνά στην ιστορία… – Το κεντροαριστερό σχήμα που ετοιμάζεται για πρεμιέρα στις ευρωεκλογές

Καυγάς και “μπηχτές” Βενιζέλου και Κουβέλη για την κεντροαριστερά

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζαχαράκη για τις 17χρονες στην Ηλιούπολη: «Πολιτεία, ΜΜΕ, κοινωνία έχουμε χρέος να σεβαστούμε τα παιδιά και τις οικογένειές τους»
«Χρέος μας είναι να ενισχύουμε καθημερινά ένα σχολικό περιβάλλον που καλλιεργεί τον σεβασμό, την αποδοχή και την ουσιαστική στήριξη των παιδιών» γράφει η υπουργός Παιδείας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI
Μισθολογική διαφάνεια, νέοι κανόνες στις προσλήψεις και προκηρύξεις ανεξαρτήτως φύλου – Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας
Ο υποψήφιος θα γνωρίζει πριν από τη συνέντευξη το ύψος ή το εύρος του μισθού, ενώ οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ζητούν στοιχεία για τη μισθολογική δομή της επιχείρησης
Εργαζόμενοι, συνέντευξη
Πυρά Πιερρακάκη σε Ανδρουλάκη: «Πλειοδοτείτε με τον Τσίπρα στην τοξικότητα για τη δεύτερη θέση»
Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή με φόντο τη ΔΕΗ, τον ΦΠΑ και την οικονομία – «Δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλο πολιτικό ανταγωνισμό για τόσο μικρό έπαθλο», είπε ο υπουργός Οικονομικών
Ανδρουλάκης και Πιερρακάκης