Lifestyle

H Ιωάννα Λίλλη και άλλοι 29 διάσημοι ποζάρουν γυμνοί για καλό σκοπό! Αποκλειστικό βίντεο

Η Ιωάννα Λίλλη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Τάκης Ζαχαράτος, είναι τρεις από τους 30 διάσημους που φωτογραφήθηκαν γυμνοί, για φιλανθρωπικό σκοπό. Bίντεο και φωτογραφίες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ιωάννα Λίλλη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Τάκης Ζαχαράτος, είναι τρεις από τους τριάντα διάσημους που φωτογραφήθηκαν γυμνοί, για φιλανθρωπικό σκοπό στο περιοδικό Adore.

Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου, που είναι η Παγκόσμια Μέρα Κατά του Aids. Στις 4 Δεκεμβρίου μάλιστα ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη η Adore Week με έκθεση φωτογραφιών κάποιων επιπλέον γυμνών celebrity – έκπληξη!

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Ιωάννα Λίλλη, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Γιολάντα Μπαλαούρα, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Άννα Κουρή, η Πηνελόπη Πλάκα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Μαρία Ιακώβου, η Σόφη Πασχάλη, ο Νίκος Μακρόπουλος και η Μαρία Ανδρούτσου είναι μερικοί μόνο από τους διάσημους που φωτογραφήθηκαν για το νέο συλλεκτικό τεύχος του Adore.

Δες το αποκλειστικό backstage video τoυ  από την προετοιμασία της φωτογράφισης και φωτογραφίες στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μοιρασμένοι οι οπαδοί των Metallica για την συναυλία στα ΟΑΚΑ - «Εμπειρία ζωής, τα έδωσαν όλα», «πολύ λίγη εμφάνιση για 150 ευρώ»
Την ώρα που πάνω από 80.000 άνθρωποι «χτυπιούνταν» μέσα στο ΟΑΚΑ υπό τους σκληρούς ήχους των Metallica, έξω από το στάδιο είχε στηθεί μια άλλη, παράλληλη «συναυλία»
Metallica στο ΟΑΚΑ