Πολιτική

Μηνύει τους πάντες η Χρυσή Αυγή

Το προανήγγειλε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης με δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής. Ο κ. Κασιδιάρης αποκάλεσε τους πάντες παράνομους και συκοφάντες και είπε ότι θα κατατεθούν μηνύσεις για ψευδή καταμήνυση.

Κατηγόρησε επίσης τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τις εφημερίδες και τους δημοσιογράφους ότι συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή.

Για τις σχέσεις του Γιώργου Ρουπακιά με την Χρυσή Αυγή και τις φωτογραφίες που δείχνουν τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα να είναι σε εκδηλώσεις της οργάνωσης αλλά και αγκαλιά με τον βουλευτή Μπαρμπαρούση ο κ. Κασιδιάρης είπε “Εκμεταλλεύονται έναν νεκρό πολίτη για να συκοφαντήσουν τη Χρυσή Αυγή. Είστε όλοι παράνομοι και συκοφάντες”.

Επανέλαβε ότι καταδικάζει την πράξη της δολοφονίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μητροπολίτης Μεσσηνίας κατά Χρυσής Αυγής

Επιτέλους ξυπνήσαμε;

Τι ψάχνει η δικαιοσύνη για την Χρυσή Αυγή

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8