Αθλητικά

Ελλάδα έχεις ταλέντο!

Οι Παίδες ανέβηκαν ξανά στο βάθρο και το gazzetta.gr παρουσιάζει τα 21 μετάλλια που έχουν συνολικά οι μικρές Εθνικές σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Η Εθνική Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της για το Eurobasket της Σλοβενίας (4-22/9) εκεί όπου στόχος είναι η ομάδα να βρεθεί στο βάθρο. Το καλοκαίρι, όμως, ήταν γεμάτο… επιτυχίες για τις μικρές Εθνικές, με αποκορύφωμα το χάλκινο μετάλλιο των Παίδων και αφού πρώτα είχε προηγηθεί η 5η θέση των Νέων και η 11η θέση (παραμονή στην Α’ κατηγορία) των εφήβων.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα