Αθλητικά

Έτσι τον… έβγαλε από το αεροπλάνο!

Ο Ολυμπιακός απέδειξε πόσο ήθελε τον Ιωάννη Παπαπέτρου, την ώρα που ο 19χρονος μπασκετμπολίστας ετοίμαζε βαλίτσες για το Τέξας! Το gazzetta.gr αποκαλύπτει πως έγινε το «μπαμ»!

Ο πολύς ο κόσμος και ιδιαίτερα η “πιάτσα” της Ευρωλίγκα, δεν μπορεί να αξιολογήσει την αξία της μεταγραφής του Ιωάννη Παπαπέτρου, την οποία διοίκηση του Ολυμπιακού, ολοκλήρωσε με απόλυτη μυστικότητα, χωρίς να γίνει γνωστό το τελευταίο και καθοριστικό – όπως αποδείχτηκε – προχθεσινό ραντεβού με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Νίκο Λότσο.

Οι “ερυθρόλευκοι” “έκλεισαν” τον καλύτερο και πιο έτοιμο παίκτη της Εθνικής Νέων (1ος σκόρερ & 2ος ριμπάουντερ) στο Ευρωμπάσκετ της Εσθονίας), κυριολεκτικά λίγες ώρες πριν ο 19χρονος διεθνής φόργουορντ (2,05) μπει στο αεροπλάνο για το Όστιν του Τέξας κι ενώ ο προπονητής του στους Λονγκχορνς, Ρικ Μπαρνς, είχε πλέον αρχίσει να… ηρεμεί από τις “σειρήνες” του επαγγελματικού μπάσκετ που ηχούσαν σχεδόν όλο το καλοκαίρι στ’ αυτιά του ταλαντούχου παίκτη!

Η θέληση και η επιμονή των αδελφών Αγγελόπουλων που δεν “παράτησαν” ποτέ την υπόθεση, η εξαιρετική προσέγγιση που είχε κάνει νωρίτερα στον παίκτη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά και η επιθυμία του “Papi” να αδράξει την ευκαιρία που του παρουσιαζόταν, αποτέλεσαν τα κλειδιά της μετεγγραφικής κίνησης που χάρισε στους πρωταθλητές Ευρώπης διπλό κέρδος!

Περισσότερα στο gazzetta.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα