Πολιτική

Πρόεδρος της νεολαίας του ΕΛΚ εξελέγη το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Κ. Κυρανάκης

"Τεράστια διεθνή επιτυχία" χαρακτηρίζει η ΟΝΝΕΔ την εκλογή του Κ. Κυρανάκη στη θέση του προέδρου της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ). Συγχαρητήρια από τον Σαμαρά.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Σε μία περίοδο που η Ελλάδα με σταθερά βήματα αλλάζει, αποδεικνύουμε για ακόμα μία φορά πως οι Έλληνες, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση στους στόχους μας, πετυχαίνουμε τα καλύτερα», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ, επισημαίνοντας ότι «είναι ιδιαίτερα σημαντικό, τόσο για την οργάνωσή μας, όσο και για τη χώρα, σε μία περίοδο που η Πατρίδα μας αμφισβητήθηκε, να έχουμε καταφέρει αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Κεντροδεξιών Νεολαιών (IYDU) Άρης Καλαφάτης και ο πρόεδρος της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (YEPP) να προέρχονται από εμάς. Στην προσπάθεια που κάνει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς για να βελτιώσει τη θέση της χώρας μας στο διεθνές περιβάλλον, αυτές οι μεγάλες νίκες, μπορούν να συμβάλουν σημαντικά».

Συγχαρητήρια στην ΟΝΝΕΔ και στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη για την εκλογή του, εξέφρασε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

«Η εκλογή του Κωνσταντίνου Κυρανάκη στη θέση του Προέδρου της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) αποτελεί πανευρωπαϊκή αναγνώριση του έργου που προσέφερε ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΟΝΝΕΔ, του ήθους και της εργατικότητάς του.

Αποτελεί, ταυτόχρονα, αφετηρία για νέους αγώνες στο χώρο της Παιδείας και του Πολιτισμού, αλλά και της τόνωσης της απασχόλησης των νέων σε ολόκληρη την Ευρώπη» επισήμανε ο κ. Σαμαράς.

Διαβάστε επίσης: Το ΦΕΚ της επιστράτευσης για τις πανελλαδικές

Αποφασισμένος ο Σαμαράς να διεξαχθούν κανονικά οι πανελλαδικές εξετάσεις

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέα Δημοκρατία: Ξεκινά το 16ο τακτικό συνέδριο με σύνθημα «Μαζί για την Ελλάδα του 2030» – Χαμόγελα, αγκαλιές, σέλφι και πηγαδάκια
Στο επίκεντρο η ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, με στόχο την επανασυσπείρωση της «γαλάζιας» παράταξης και την εκλογική ετοιμότητα του κομματικού μηχανισμού
16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας
ΠΑΣΟΚ κατά Κυρανάκη για το ακίνητο Ανδρουλάκη: «Μετεξεταστέος στο εμπορικό και στο ενοχικό δίκαιο»
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών έθεσε ζήτημα άρθρου 57 του Συντάγματος, με τη Χαριλάου Τρικούπη να απαντά σε υψηλούς τόνους, κάνοντας λόγο για «μπαρούφες» και «βαρύγδουπες αναλύσεις»
Κωνσταντίνος Κυρανάκης