Lifestyle

Ο γιος της Ντ. Παπαδημητρίου έχει γενέθλια! Φωτογραφίες

Μια ιδιαίτερη μέρα είναι σήμερα για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου αφού πέρα από τη γιορτή της είναι και τα γενέθλια του γιου της Φίλιππου! Δες την τρυφερή της αφιέρωση αλλά και φωτογραφίες από το πάρτι του!

Μια ιδιαίτερη μέρα είναι σήμερα για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου αφού πέρα από την ονομαστική της εορτή είναι και τα γενέθλια του γιου της Φίλιππου! Δες την τρυφερή της αφιέρωση αλλά και φωτογραφίες από το πάρτι του!

“Καλημέρα!!Μεγάλη μέρα!!! Σαν σήμερα γεννήθηκε ο μικρός μου πρίγκηπας!! Φιλιππούκι μου,ζωή μου, σ αγαπώ!!!”. Αυτή ήταν η τρυφερή αφιέρωση που ανάρτησε στο twitter η Ντορέττα Παπαδημητρίου για τα γενέθλια του γιου της. Η ηθοποιός μάλιστα διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι προς τιμή του με όλα τα σωστά και δεν παρέλειψε να καλέσει και μέσω του twitter και άλλες διάσημες μανούλες με τα παιδιά τους στο πάρτι, όπως η Μαρία Κορινθίου!

Περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα