Lifestyle

Γ. Λιανός: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με την μικρή του πριγκίπισσα Αρυάνα!

Την πανέμορφη κορούλα του μας παρουσιάζει ο Γιώργος Λιανός...

Με την μικρή του πριγκίπισσα, την μόλις 16 μηνών Αρυάνα και την σύζυγό του Ανθή φωτογραφήθηκε ο Γιώργος Λιανός στο σπίτι του στο Λαγονήσι. Μπαμπάς και κόρη πόζαραν αγκαλιά στο φωτογραφικό φακό του “ΟΚ!” σε μια άκρως γλυκιά και τρυφερή φωτογράφηση.

 

Το γνωστό ζευγάρι, μιλώντας μάλιστα στο περιοδικό αποκάλυψε πως θέλει να κάνει και άλλα παιδιά και να αποκτήσει μεγάλη οικογένεια. “Θέλουμε να μεγαλώσει η Αρυάνα με πολλά αδέλφια”, αναφέρουν χαρακτηριστικά και οι δυο τους.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Τίμος Ζαχαράτος ξεσπά: «Μια μπύρα πίνετε και αν δεν είναι τόσο παγωμένη όσο θα θέλατε, αφήνετε ένα αστέρι λες και γκρεμίστηκε η ζωή σας»
Και πάντα η ίδια ατάκα, «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;». Ναι, ξέρουμε. Είσαι άλλος ένας μικρός, θορυβώδης, ασήμαντος τύπος, συμπλήρωσε ο σεφ
Ο Τίμος Ζαχαράτος 1
Διονυσία Κουκίου: «Είχα κάνει κάποιες χειρουργικές επεμβάσεις στα γυναικολογικά μου και αποφάσισα με τον γιατρό μου να κάνουμε κατάψυξη ωαρίων»
«Από πλαστικές επεμβάσεις θα κάνω ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει για να μην φαίνεται ο χρόνος που περνάει» ανέφερε η ίδια
Η Διονυσία Κουκίου