Media

EUROVISION 2013: «Να με θυμάσαι» – Ο τίτλος του κυπριακού τραγουδιού

Λίγες μέρες πριν την παρουσίαση του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision, το NewsIt Κύπρου αποκαλύπτει τον τίτλο με τον οποίο θα διαγωνιστεί η Δέσποινα Ολυμπίου στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η Κύπρια τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με μια μελωδική μπαλάντα, αν κρίνει κανείς από τον τίτλο, αλλά και από τα λεγόμενα της στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα Χασαπόπουλου – Ρήγου για τον καιρό: «Τον σηκώσατε τον πήχη, εκτέθηκες» – «Πολύ μεγάλα ύψη βροχής στην βορειοανατολική Αττική»
Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων δεν επαληθεύτηκαν με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να αφήνει να εννοηθεί στην Χριστίνα Ρήγου ότι «έπεσαν έξω» και την Ανθή Βούλγαρη να προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά
Κόντρα για τον καιρό στο Mega