Media

Ξέσπασε ο Λιάγκας για την Eurovision: “Είχε πιει και ήταν κομμάτια”!

"Τραγουδούσε play back και ακουγόταν το σκρατς του δίσκου! Γέλαγε και τυφλωνόμουν! Είναι αδιάφορες έτσι κι αλλιώς"! - Η Φαίη Σκορδά ζήτησε διαφημίσεις!

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τον ελληνικό τελικό της Eurovision, όπως εύστοχα παρατήρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, “τα περιμένει όλη η Ελλάδα”. Από κόσκινο πέρασαν όλοι όσοι εμφανίστηκαν στη σκηνή του show! Τα όσα είπε ο παρουσιαστής προκάλεσαν μεγάλη ένταση στο πλατό, με την Φαίη Σκορδά να ζητάει διαφημίσεις για να σταματήσουν τα πολύ καυστικά σχόλια.

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας για Λέανδρος, Απέργη, Παπαρίζου, Ρουσλάνα, Σερίφοβιτς, Αδάμου, Ελευθερίου;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ο Κίμων Κουρής στο newsit.gr: Οι «Αθώοι», η διεθνής καριέρα και ο γάμος – «Γίνομαι καλύτερος εξαιτίας της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου»
«Η σύζυγός μου είναι ένας άνθρωπος που κρατάει ισορροπίες και που δημιουργεί ένα πολύ όμορφο περιβάλλον για όλους μας», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός
Κίμων Κουρής
Κόντρα Χασαπόπουλου – Ρήγου για τον καιρό: «Τον σηκώσατε τον πήχη, εκτέθηκες» – «Πολύ μεγάλα ύψη βροχής στην βορειοανατολική Αττική»
Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων δεν επαληθεύτηκαν με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να αφήνει να εννοηθεί στην Χριστίνα Ρήγου ότι «έπεσαν έξω» και την Ανθή Βούλγαρη να προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά
Κόντρα για τον καιρό στο Mega