Lifestyle

Μ. Τουμασάτου – Αλ. Παλαιολόγου: Ποιο είναι το κοινό τους χαρακτηριστικό;

Εκτός από το ότι πρωταγωνιστούν και οι δύο στην παράσταση "Σ'αγαπώ αλλά"

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

H Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και η Μαριάννα Τουμασάτου πρωταγωνιστούν στην παράσταση “Σ’ αγαπάω αλλά…” που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά με μεγάλη επιτυχία.

Οι δύο ηθοποιοί για τις ανάγκες του έργου βρέθηκαν πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη και μίλησαν στην κάμερα του Thesstoday για την οικονομική κρίση, για το πως έχει επηρεάσει τη δική τους ζωή, πως έχουν αλλάξει οι επαγγελματικές αλλά και οι προσωπικές συνθήκες της ζωής τους ενώ δεν δίστασαν να παραδεχτούν πως έχουν περάσει και πολύ δύσκολα.

Η καθεμία από την δική της οπτική και εμπειρίες μοιράστηκε τις εμπειρίες της ενώ είπαν και τι τους βοήθησε να καθησυχάσουν τους εαυτούς τους. Το πιο ενδιαφέρον από όλα κι αυτό που παρατηρείς είναι ότι παρόλο τις δυσκολίες που περιγράφουν, και οι δύο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μοιρασμένοι οι οπαδοί των Metallica για την συναυλία στα ΟΑΚΑ - «Εμπειρία ζωής, τα έδωσαν όλα», «πολύ λίγη εμφάνιση για 150 ευρώ»
Την ώρα που πάνω από 80.000 άνθρωποι «χτυπιούνταν» μέσα στο ΟΑΚΑ υπό τους σκληρούς ήχους των Metallica, έξω από το στάδιο είχε στηθεί μια άλλη, παράλληλη «συναυλία»
Metallica στο ΟΑΚΑ