Κόσμος

Φονικός τυφώνας στο Βιετνάμ

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Βιετνάμ από το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα Κάι Τακ στο βόρειο τμήμα της ασιατικής χώρας, σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο επίσημο απολογισμό.

Ο τυφώνας αυτός στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους στις Φιλιππίνες. Στο επίκεντρό του οι άνεμοι ξεπερνούσαν τα 100 χιλιόμετρα ωριαίως.

Χάθηκαν άνθρωποι που παρασύρθηκαν από ορμητικά ποτάμια, καθώς και πολίτες που καταπλακώθηκαν από τόνους λάσπης, ή χτυπήθηκαν από ξεριζωμένους κορμούς δέντρων.

Δεκάδες χιλιάδες στρέμματα ορυζώνων καταστράφηκαν στο Βιετνάμ, όπως και 12 χιλιάδες κατοικίες, από τον Κάι Τακ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Λευκός Οίκος απέκτησε επίσημο λογαριασμό στο TikTok – «Είμαι η φωνή σας» δηλώνει ο Τραμπ στο πρώτο βίντεο που ανέβηκε
Ο Τραμπ έχει επανειλημμένα παρατείνει τη διορία της παύσης λειτουργίας του TikTok στις ΗΠΑ, έχοντας παραδεχθεί ότι έχει «μια μικρή αδυναμία» στη συγκεκριμένη πλατφόρμα
Το σήμα του TikTok και η αμερικανική σημαία
Οι αμφιβολίες Τραμπ για τον Πούτιν και η «κόκκινη γραμμή» του για την Ουκρανία - «Αν συμφωνηθεί η ειρήνη, μπορεί να πάω στον παράδεισο»
Ο Ντόναλντ Τραμπ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να στείλει αμερικανικά στρατεύματα στα ουκρανικά εδάφη αλλά υπάρχει πιθανότητα να βοηθήσει από αέρος
Βλαντιμίρ Πούτιν / Ντόναλντ Τραμπ