Ελλάδα

Μπαλάκι οι ένστολοι – Ο ένας αρμόδιος τους στέλνει στον άλλον

Εκπρόσωποι τον Προεδρείων των Πρωτοβάθμιων Οργανώσεων του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας πάνε τώρα στη Συγγρού για να συναντήσουν τον νέο γενικό γραμματέα της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη. Αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες διαμαρτύρονται στις περικοπές που έρχονται στα ειδικά μισθολόγια.

Νωρίτερα συνάντησαν στη Βουλή τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη απο τον οποίο όμως δεν πήραν σαφείς απαντήσεις για το τι θα γίνει με τα ειδικά μισθολόγια των ενστόλων.

Αλλοι συνάδελφοι τους έχουν επιστρέψει στο Υπουργείο Οικονομικών απ΄όπου ξεκίνησε η πορεία διαμαρτυρίας των εργαζομένων στα σώματα ασφαλείας.

Στο μεταξύ το πολυπόθητο ραντεβού με τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα θα γίνει στις 4.30 το μεσημέρι.

Τα συνθήματα που φωνάζουν οι ένστολοι είναι:”Τα λόγια τα παχιά, τα λόγια τα παχιά, που πήγαν όσα λέγατε προεκλογικά”.

Οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας αναμένεται να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους την επόμενη εβδομάδα.

Όπως λένε χαρακτηριστικά, επι 20 ημέρες οι ένστολοι θα είναι στους δρόμους με συνεχείς κινητοποιήσεις.

Στο πλευρό των ενστόλων βρέθηκε και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στους δρόμους από σήμερα οι ένστολοι! Πρώτα οι αστυνομικοί, οι…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαίνεται η φωτιά στις Σέρρες: Οι φλόγες έκαψαν 600 στρέμματα και 400 ελαιόδεντρα - Ήχησε το 112, σηκώθηκαν 12 εναέρια μέσα
Η κατάσβεση αναμένεται να γίνει δυσκολότερη αφού με τη δύση του ήλιου τα εναέρια μέσα θα σταματήσουν να κάνουν ρίψεις νερού καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας
Φωτιά στις Σέρρες 4