Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

A. Ναθαναήλ στο TLIFE: Η νέα εκπομπή, oι R. Housewives, η κρίση, το lifestyle κι ο Κωστόπουλος!

A. Ναθαναήλ στο TLIFE: Η νέα εκπομπή, oι R. Housewives, η κρίση, το lifestyle κι ο Κωστόπουλος!

Η Αννίτα Ναθαναήλ μιλά στο TLIFE για όλα. Τι λέει για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού;

Η Αννίτα Ναθαναήλ μετά από την συμμετοχή της στις Real Housewives, είναι έτοιμη για νέα βήματα που ήταν όνειρο ζωής. Στο TLIFE μίλησε για την καθημερινότητά της, την οικογένειά της, το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού, τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει και την οικονομική κρίση. Ποια είναι η άποψή της για το σημερινό lifestyle και τον Πέτρο Κωστόπουλο; Μετάνιωσε για την συμμετοχή της στις Real Housewives;

Ποια είναι καθημερινότητά της

“Πάνω απ’όλα είμαι μαμά! Αυτό σημαίνει ότι ξυπνάω πάρα πολύ νωρίς, από τις 07:30 κι αφού “ξαποστείλω” τα κορίτσια, έχω ελεύθερο χρόνο μέχρις τις 14:00. Καθημερινά ασχολούμαι με διάφορα… Το κομμάτι της διακόσμησης δεν είναι καθημερινό… Κάνω διάφορα καταστήματα, πρόσφατα έκανα και το “Epic Day Spa” της Μάντας Παπαδάκου. Επίσης ασχολούμαι και με την εταιρεία του συζύγου μου, την PC Express. Eπιβλέπω καθημερινά όλα τα καταστήματα που επεκτείνονται κιόλας, αυτό είναι ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Από εκεί και πέρα ασχολούμαι και με τα του σπιτιού και γενικότερα με τη διακόσμηση. Πάνω σε αυτό έχω και κάτι καινούριο να πω!”

Το νέο επαγγελματικό βήμα – έκπληξη!

“Έχω ετοιμάσει μια πιλοτική εκπομπή και είμαστε στη φάση ανέυρεσης χορηγών. Έχει να κάνει με το κομμάτι της διακόσμησης και πώς μπορεί να βελτιώσει κανείς την καθημερινότητά του, να ομορφύνει το σπιτικό του και την ζωή του… Με ποιους τρόπους μπορεί κανείς να δημιουργήσει στην καθημερινότητά του με ελάχιστα χρήματα… Με λίγα λόγια ιδέες και λύσεις που ευκολύνουν την καθημερινότητά μας δίχως κόστος. Έξυπνα τρικ για να αντιμετωπίσουμε ο,τιδήποτε μας συμβαίνει στο σπίτι. Από ένα λεκέ μέχρι… Γι’αυτήν την εκπομπή υπάρχει ενδιαφέρον από δύο κανάλια αλλά πρέπει να βρεθεί χορηγός, πράγμα που είναι δύσκολο στις μέρες μας. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει αυτό το τηλεοπτικό project σκέφτομαι να κάνω site όπου θα μπορώ να παρουσιάζω ολοκληρωμένα τις ιδέες και τις λύσεις μου μαζί και με βίντεο. Σκέφτομαι να διδάξω το “know how” σε μοντέρνες και όχι μόνο Ελληνίδες νοικοκυρές, πώς θα μπορούσαν να δουν με άλλο μάτι τη ζωή και να κάνουν τα πάντα διαφορετικά! Π.χ πώς μπορούν να ετοιμάσουν μόνες ένα παιδικό πάρτυ, να φτιάξουν τις τούτες, τα δωράκια για τα παιδιά… Το παν είναι να κάνουμε τα πάντα απλούστερα, φθηνότερα και να μπορούμε να διασκεδάζουμε μέσα από αυτά. Αυτό είναι το concept που δουλεύω αυτόν το καιρό. Επίσης ασχολούμαι και με τη μαγειρική πολύ… Λύσεις του δεκαλέπτου! Πώς μπορεί να ετοιμάσει κανείς ένα ολοκληρωμένο γεύμα όταν δεν υπάρχει πολύς χρόνος… Αλλά και πάλι λέω ότι πάνω απ’όλα είμαι μαμά… Μία μέρα μοιάζει να έχει 28 ώρες όχι 24. Αν όμως τις συμπιέσεις…”(γέλια)

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε