Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Δεν τα παρατάει ο Άρης – Καταθέτει υπόμνημα στον εισαγγελέα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι κίτρινοι δεν κρύβουν την απογοήτευση τους από την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που τους τιμώρησε με μηδενισμό στο ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και αφαίρεση τριών βαθμών.

Η πρώτη τους κίνηση είναι να καταθέσουν υπόμνημα στον εισαγγελέα, καταγγέλοντας πολιτική παρέμβαση ώστε να τιμωρηθεί ο Άρης ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο προσφυγής στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Ο δικηγόρος των κίτρινων, Αλέξης Κούγιας τόνισε: “Σκεφτόμαστε πονηρά, ειδικά με ομάδες όπως ο Αστέρας Τρίπολης. Υπάρχει ενδιαφέρον ακόμη και για ομάδες όπως η Κέρκυρα. Στις συνομιλίες της ΕΥΠ υπάρχει συνομιλία του Μποροβήλου με τον Λυράκη, όπου καθόριζαν αποτελέσματα αγώνων. Να τιμωρηθούν ο Τριτσώνης και η Κουρομπύλια. Ο πρώτος είχε πονηρή συμπεριφορά και η Κουρομπύλα ηθοποιίστικη.

Την τελευταία αγωνιστική το σκοτεινό παρασκήνιο θέλει ο Αρης να μην έχει στόχο στο ματς με την Κέρκυρα. Αμφισβητούμε ότι υπάρχει τραυματισμός, έστω και μικρός. Υποπτευόμαστε ότι δόθηκαν άλλες εντολές στον Τριτσώνη. Η Κουρομπύλια υποκρίθηκε τραυματισμό. Δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο και την υποχρέωσε ο εισαγγελέας. Ο Τριτσώνης, όταν άνοιξε το κεφάλι του Τρύφωνα με ράμματα στο κεφάλι στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, του είπε ”σήκω να παίξεις”.
Από την άλλη ο δικηγόρος του Αστέρα Τρίπολης, Στέργιος Σουροβίκης είπε: “Τι θα έπρεπε να κάνει η Κουρομπύλια αν της πετούσαν προφυλακτικά και γιαούρτια; Να συνεχίσει το παιχνίδι;”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε