Πολιτική

Στη “Δημοκρατική Συμμαχία” ο πρώην γραμματέας ΚΟ της ΝΔ Απόστολος Σταύρου

Επί σειρά ετών βουλευτής στο υπόλοιπο Αττικής, ο κ. Σταύρου θα είναι υποψήφιος και σε αυτές τις εκλογές στην ίδια περιφέρεια, με το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη.

Μετά από συνάντησή του με τη Ντόρα Μπακογιάννη, ο κ. Σταύρου δήλωσε ότι ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της προέδρου της “Δημοκρατικής Συμμαχίας”, γιατί έχει επιδείξει πολιτική σύνεση και υψηλό αίσθημα ευθύνης, στην πιο δύσκολη καμπή της ιστορίας της πατρίδας μας και δεν υιοθέτησε σειρήνες του διχασμού, της ανακολουθίας, της εύκολης κριτικής και του καταγγελτικού λόγου. «Γι’ αυτό συστρατεύτηκα μαζί της», τονίζει ο κ. Σταύρου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ NEWSIT ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου – Μαρινάκης: «Ακραία και τοξική ρητορική»
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί με όλο και μεγαλύτερη ένταση, ακραία και τοξική ρητορική»
Παύλος Μαρινάκης
Ανδρουλάκης για την προ ημερησίας συζήτηση: «Θέλουν να καταπατήσουν τον Κανονισμό της Βουλής – Εγώ την Παρασκευή θα είμαι εκεί»
«Βουτηγμένος στη διαφθορά και αμετανόητος, ο κ. Μητσοτάκης παραβιάζει τον Κανονισμό της Βουλής», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύσκεψη για την κατάσταση στην αγορά: Από αύριο η επιδότηση diesel, γίνονται εκατοντάδες έλεγχοι
Σε ισχύ θα τεθεί στις αμέσως επόμενες ημέρες και το μέτρο του fuel pass στην βενζίνη. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται περισσότερες από 100 εταιρείες τροφίμων
Κυριάκος Μητσοτάκης