Υγεία

Μίζες μαμούθ σε νοσοκομειακούς γιατρούς δια χειρός ΗΠΑ!

Άμεσα, οι ελληνικές αρχές θα αποστείλουν αίτημα δικαστικής συνδρομής στις ΗΠΑ για το θέμα της δωροδοκίας νοσοκομειακών γιατρών από εταιρία ιατρικών μηχανημάτων. Το αίτημα αφορά την δεκαετία1998 – 2008.

Όπως αναφέρεται σε έγγραφο του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδου το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή, «η Επιτροπή Προμηθειών Υγείας παρακολουθεί με ενδιαφέρον τη διερεύνηση της υπόθεσης σχετικά με τη δωροδοκία προσωπικού ελληνικών νοσοκομείων» και σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει ως τώρα, «έχουν γίνει ενέργειες από την Εισαγγελία Αθηνών, έχει ήδη σχηματισθεί προκαταρκτική δικογραφία για την Εταιρεία Smith and Nephew και εκκρεμεί η αποστολή αιτήματος δικαστικής συνδρομής προς τις Αμερικανικές δικαστικές αρχές».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Από τα νοσοκομεία των γκέτο στις ΗΠΑ στα χειρουργεία του «Υγεία»: Ο Γρηγόρης Παττακός μιλά για την επιστροφή στην πατρίδα
Ο Έλληνας καρδιοχειρουργός που άφησε πίσω του την Αμερική για να γιατρέψει καρδιές στην Ελλάδα, μιλά στο newsit.gr για το πάθος της επιστροφής στην πατρίδα.
Η Γιάννα Σουλάκη με τον Γρηγόρη Παττακό
3
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»
Το «Ηλιτόμηνον» είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από μία οικογένεια που βίωσε την εμπειρία της πρόωρης γέννησης...
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»