Lifestyle

Η παιδική πλευρά της Μαρίας Σολωμού! Δες πού βρέθηκε χθες το απόγευμα

Στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών ταξίδεψε η γνωστή ηθοποιός...

Την παιδική της πλευρά ξεδίπλωσε το απόγευμα της Τρίτης η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο Λουκούμι Bar στο Μοναστηράκι και μας αποκάλυψε τη μυστική συνταγή της… “Ψαρόσουπας”.

 

Ο λόγος για το νέο παιδικό βιβλίο του Γιώργου Λεμπέση “Ψαρόσουπα 2 – επιχείρηση Τάπα” που παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα στο κοινό με την Μαρία Σολωμού, τον Κωστή Μαραβέγια, και τον Φάνη Κιρκινέζο να μας μεταφέρουν λίγη από τη μαγεία των παιδικών παραμυθιών.

 

Χαλαρή και ευδιάθετη με casual εμφάνιση η όμορφη Μαρία βρέθηκε στο χώρο της παρουσίασης και μας διάβασε με το μοναδικό δικό της τρόπο μερικά από αποσπάσματα του βιβλίου.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα