Ελλάδα

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους οι διοικητικοί δικαστές

Κατά την έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών αποφασίστηκε «η διακοπή της αυτεπάγγελτης αναβολής της συζήτησης όλων των υποθέσεων» και η συζήτηση «των εγγεγραμμένων υποθέσεων στο πινάκιο, κατά προτεραιότητα σε ποσοστό που δεν θα ξεπερνά το 50%».

Ακόμη, η Ένωση «άναψε το πράσινο φως» για τη δημοσίευση των δικαστικών υποθέσεων, όπως και τη συμμετοχή των δικαστών σε διοικητικής φύσεως εργασίες.

Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών αποφάσισε επίσης σε συνεργασία με τις άλλες Ενώσεις να συνεργαστεί για τη σύνταξη αγωγών, οι οποίες θα κατατεθούν στο Μισθοδικείο για «την αποκατάσταση των μισθολογικών και φορολογικών αδικιών σε βάρος των δικαστικών λειτουργών».

Τέλος, στις 21 Ιανουαρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση των διοικητικών δικαστών για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Υπενθυμίζεται, ότι οι κινητοποιήσεις των διοικητικών δικαστών ξεκίνησαν στις 17 Σεπτεμβρίου 2012, ενώ οι δικαστές της Ποινικής και Πολιτικής Δικαιοσύνης συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι 19 Ιανουαρίου 2013.
 

Διαβάστε

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι δικαστές μέχρι τις 19 Ιανουαρίου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 37χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης στην Πάτρα
Σε βάρος του 37χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, για «βιασμό ανηλίκου» και «κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη»
Πάτρα 3
Προσωπικός αριθμός: «Συνενώνουμε τα τέσσερα διαφορετικά μητρώα σε ένα» δηλώνει ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Οι τέσσερις τομεακοί αριθμοί θα συνεχίσουν να υπάρχουν στα υπομητρώα των Οργανισμών και των Φορέων, αλλά ο πολίτης θα χρειαστεί να θυμάται μόνο έναν αριθμό, διευκρινίζει ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Η εφαρμογή gov.gr wallet στα κινητά