Κόσμος

Κινέζες εκδίδονταν έχοντας μαζί τους 2χρονο κοριτσάκι

Μόνο σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση: Δύο Κινέζες 35 και 36 ετών εκδίδονταν σε διαμέρισμα στη Λευκωσία παρουσία 2χρονου κοριτσιού! Τι μεταδίδει το γραφείο Newsit Λευκωσίας.

Ο γείτονας βλέποντας να μπαινοβγαίνουν στο διαμέρισμα στη Λευκωσία διάφοροι άντρες, επισκέφθηκε το διαμέρισμα και αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για οίκο ανοχής όπου σε διπλανό δωμάτιο έμενε και το δίχρονο κοριτσάκι της μιας Κινέζας μητέρας.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και το ΟΠΕ οργάνωσε συντονισμένη επιχείρηση. Οι πληροφορίες του γείτονα, ότι το συγκεκριμένο διαμέρισμα είχε μετατραπεί σε πορνείο, επιβεβαιώθηκαν. Εντός του διαμερίσματος την ώρα της αστυνομικής επιχείρησης βρίσκονταν σε διπλανό δωμάτιο και το δίχρονο κοριτσάκι.

Οι δυο αλλοδαπές θα προσαχθούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, οι δυο Κινέζες είχαν συλληφθεί και στο παρελθόν για υπόθεση πορνείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατακρεούργησε την γυναίκα του μπροστά στο παιδί τους!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Τζόρτζια Μελόνι φέρνει δρακόντεια δημόσια ασφάλεια στην Ιταλία – Προληπτικές προσαγωγές, νέα νόμιμη άμυνα και αποκλεισμοί διαδηλωτών
Όταν υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι πολίτης ή αστυνομικός αμύνθηκε απέναντι σε επίθεση, δεν θα κινείται αυτόματα εισαγγελική έρευνα εις βάρος του
Τζιόρτζια Μελόνι
Η Κούβα δηλώνει έτοιμη για διάλογο με τις ΗΠΑ αλλά «χωρίς πιέσεις» – Αδιάλλακτη η Ουάσινγκτον
Η Αβάνα κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ ότι θέλει «να προκαλέσει ασφυξία» στην οικονομία της, όπου οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση είναι καθημερινές και οι ελλείψεις καυσίμων οξύνονται
Κούβα
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες