Αθλητικά

Δικαιώθηκε ο Άρης – Με κόσμο κόντρα στην Ξάνθη

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τον Άρη ο οποίος είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο και έτσι θα έχει τον κόσμο του στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής με την Ξάνθη.

Οι άνθρωποι του Άρη άκουσαν με ικανοποίηση την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ που δικαίωσε την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι κίτρινοι είχαν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο.

Η ποινή αυτή έπεσε και έτσι ο κόσμος της ομάδας θα έχει τη δυνατότητα να δώσει το παρών στο ματς της ερχόμενης Κυριακής με την Ξάνθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα