Αθλητικά

Ανεβάζει ρυθμούς ο Μανιάτης – Διήμερο ρεπό οι “ερυθρόλευκοι”

Με τη νέα εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Έλληνας δεξιός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Διήμερο ρεπό έδωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στους παίκτες.
Όλο και καλύτερα αισθάνεται με το πέρας των ημερών ο Γιάννης Μανιάτης. Ο αμυντικός των “ερυθρόλευκων” ανέβασε κι άλλο τους ρυθμούς προπόνησης την Παρασκευή και από τη Δευτέρα αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.
 
Την ίδια ώρα, ο Φρανθίσκο Γέστε συνέχισε την αποθεραπεία, ενώ οι Χοσέ Χολέμπας και Αριέλ Ιμπαγάσα ακολούθησαν αερόβιο πρόγραμμα σε γυμναστήριο και γήπεδο.
 
Μετά, το τέλος της προπόνησης, η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς τους διεθνείς, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε στους παίκτες του, πως το Σαββατοκύριακο έχουν ρεπό.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα