Κόσμος

Άνοιξε πυρ εναντίον συναδέλφων του – Δύο νεκροί και έξι τραυματίες

Ο 45χρονος δράστης εμφανίστηκε το πρωί στο λατομείο που εράζεται και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως με αποτέλεσμα να σκοτώσει δύο ανθρώπους και να τραυματίσει άλλους έξι.

Ο δράστης μετά το μακελειό που προκάλεσε στην πόλη Κουπέρντινο της Καλιφόρνια, διέφυγε με αυτοκίνητο έχοντας όμως ακόμα το καλάσνικοφ μαζί του .

Παρόλο που τα σχολεία της περιοχής παραμένουν ανοιχτά, οι αρχές προειδοποιούν ότι ο 45χρονος είναι ιδιαίτερα επικύνδυνος και θα ήταν καλύτερα να κρατούν τα παιδιά σε εσωτερικούς χώρους για να είναι ασφαλή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κολομβιανές εξαπατήθηκαν και έπεσαν θύματα human trafficking στην Αλβανία - Συνελήφθη ο διακινητής που τους έταζε μια καλύτερη ζωή
«Στην Κολομβία, η πορνεία επιτρέπεται, οπότε όταν ήρθα στην Αλβανία είναι παράνομη - Είχα ανάγκη τα χρήματα, έχω πρόβλημα με το νόμο και το αφεντικό είναι στη φυλακή, μας εξαπάτησαν» λέει θύμα του διακινητή
Αλβανία: Κολομβιανές εξαπατήθηκαν και έπεσαν θύματα human trafficking – Συνελήφθη ο διακινητής που τους έταζε μια καλύτερη ζωή
Κραν Μοντανά: Ο μπάρμαν μιλάει για πρώτη φορά μετά την τραγωδία με τους 41 νεκρούς – «Μόνο τα λεφτά τούς ένοιαζαν, δεν μπορώ να ξαναδώ κερί αναμμένο»
Ο Γκαετάν που εργαζόταν στο μπαρ Le Constellation στο Κραν Μοντάνα στην Ελβετία, ήταν 8 μέρες σε κώμα - «Δεν μπορώ να ξαναδουλέψω σε μπαρ»
Κόσμος αφήνει λουλούδια έξω από το μπαρ Le Constellation στο Κραν - Μοντάνα στην Ελβετία