Πολιτική

Καταψήφισε το άρθρο 37 η Λούκα Κατσέλη – Διεγράφη από την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ

Δεν κατάφερε να πείσει την κα Κατσέλη ο υπουργός Οικονομικών να ψηφίσει υπέρ του άρθρου 37 και έτσι το καταψήφισε.

Μέχρι την τελευταία στιγμή προσπαθούσαν να πείσουν την Λούκα Κατσέλη να πει το ναι στο άρθρο 37. Ακόμα και λίγο πριν την ψηφοφορία ο κ.Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής είπε: “Κατανοώ τις ανησυχίες της κας Κατσέλη με την οποία υπήρξαμε συνάδελφοι για πολύ καιρό και μαζί της και με τον υπουργό Εργασίας κ.Κουτρουμάνη θα συνομιλήσουμε και θα επιστρέψουμε σε λίγο.”  Ομως οι προσπάθειες δεν ευοδώθηκαν.

Λίγο μετά το όχι της κας Κατσέλη ο πρωθυπουργός με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής είπε οτι θέτει την κα Κατσέλη εκτός της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ.  Αμέσως μετά η κα Κατσέλη αποχώρησε από την αίθουσα.

Δείτε την ανακοίνωση του κ. Παπανδρέου από τον Πρόεδρο της Βουλής

Η ανακοίνωση της κας Λούκα Κατσέλη μετά τη διαγραφή

Λυπάμαι για αυτή την απόφαση. Από τη δική μου τη μεριά θέλω να δηλώσω ότι ήμουν και είμαι ΠΑΣΟΚ και έχω στηρίξει με όλες μου τις δυνάμεις την κυβέρνηση.

Για μένα όμως, θέματα αρχών και συνέπειας, ιδιαίτερα για ζητήματα που έχω προσωπικά χειριστεί και γνωρίζω, είναι αδιαπραγμάτευτα.

Για αυτό δεν μπορώ να συναινέσω στην αποδόμηση θεσμών που διασφαλίζουν εργασιακά δικαιώματα και είναι πυλώνες της Δημοκρατίας και του κοινωνικού κράτους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ Η ΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Θα γίνουμε … Αργεντινή Χ2”- Τι λένε οι βουλευτές για το “κούρεμα” Ποιους φοβάται ο Παπανδρέου – Σήμερα κρίνεται η τύχη της κυβέρνησης;

“Η μάχη των μαχών” και η “ισορροπία του τρόμου” εντός ΠΑΣΟΚ

Περικυκλώνουν τη Βουλή από νωρίς το πρωί – Αξημέρωτα στη… θέση του ο φράχτης!

Στις 14:00 το Υπουργικό Συμβούλιο

Υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο επί της αρχής – Σήμερα η κρίσιμη ψηφοφορία

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παραιτήθηκε ο γραμματέας ΝΕ Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Λάμπρος Αντωνόπουλος για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ - «Επέστρεψα τα χρήματα για λόγους ευθιξίας»
«Η επιχειρούμενη από συγκεκριμένους κύκλους σύνδεση του ονόματός μου με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, γίνεται με αποκλειστικό στόχο να πληγεί το ΠΑΣΟΚ»
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ 6
Αυστηρή απάντηση τoυ ΥΠΕΞ στην Άγκυρα για τα θαλάσσια πάρκα: «Ανεδαφικές οι αναφορές σε κλειστές ή ημίκλειστες θάλασσες»
«Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο. Η ελληνική κυριαρχία στην περιοχή αυτή ορίζεται σαφώς και οριστικώς από διεθνή συμβατικά κείμενα», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
Το θαλάσσιο Πάρκο στο Νότιο Αιγαίο 30
Θάνος Πλεύρης στη Daily Mail για το μεταναστευτικό: «Δεν είμαστε πια ξενοδοχείο, μην έρχεστε στην Ελλάδα»
«Τώρα τους λέμε ότι αν περάσετε παράνομα με πλοίο στην Ελλάδα, μην περιμένετε άσυλο, αλλά ετοιμαστείτε για πέντε χρόνια φυλακή ή ένα εισιτήριο για επιστροφή στην πατρίδα σας»
Μετανάστες Κρήτη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τη δημιουργία δύο νέων Εθνικών Θαλάσσιων Πάρκων σε Ιόνιο και Νότιο Αιγαίο
«Η Ελλάδα μπορεί να γίνει φωνή της θάλασσας - στην Ευρώπη, αλλά και πέρα από αυτήν. Γιατί όταν προστατεύουμε τον ωκεανό μας, προστατεύουμε το ίδιο μας το μέλλον» σημειώνει σε σχετικό βίντεο ο πρωθυπουργός
Θαλάσσιο πάρκο Ιονίου 39