Πολιτική

Μιχελάκης: “Κανένας Μπαλασόπουλος δεν μπορεί να εκβιάζει την κοινωνία”

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τόνισε πως τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι καταδικαστέες.

“Κανένας κ. Μπαλασόπουλος δεν μπορεί, ούτε να εκβιάζει την κοινωνία, ούτε να προπηλακίζει οποιονδήποτε, ούτε να καταλαμβάνει και να αποκλείει δημόσιους χώρους. Επικαλούμενος μάλιστα τη δήθεν ανοχή της κοινωνίας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μιχελάκης.

“Με την επιμονή στη λάθος συνταγή και την υπερφορολόγηση του ελληνικού λαού, η κυβέρνηση έχει στρέψει τη μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης και δημιουργεί σοβαρούς κινδύνους να επικρατήσει ο νόμος της ζούγκλας”, συνέχισε ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως κατανοούμε απόλυτα όσους πλήττονται τόσο βάναυσα και στηρίζουμε τα δίκαιά τους αλλά: “Είναι αυτονόητο ότι παρόμοιες συμπεριφορές, από όποιον κι αν προέρχονται, είναι απόλυτα καταδικαστέες.”

Διαβάστε επίσης:

Σε ισχύ η υγειονομική διάταξη για τα σκουπίδια – Σε 3 ώρες πρέπει να ξεκινήσει η αποκομιδή

“Αυτόφωρο για όσους μπλοκάρουν την αποκομιδή των σκουπιδιών”

Υγειονομική διάταξη για αποκομιδή των σκουπιδιών

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δαβάκης: Τουρκική φρεγάτα δεν παρενόχλησε ολλανδικό πλοίο κοντά στην Κάσο αλλά σε διεθνή ύδατα νότια της Κρήτης
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε πολύ νοτιότερα του νησιού, με την Άγκυρα να αξιώνει άδεια βάσει του «ανυπόστατου μνημονίου» με τη Λιβύη
Φρεγάτα
Μαρινάκης για νέα μέτρα στήριξης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού διορθώνει τα λάθη της, γυρίζει στην κοινωνία όσα στερήθηκε»
Με ανάρτησή του στο TikTok, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξειδίκευσε το πακέτο των 500 εκατ. ευρώ που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Παύλος Μαρινάκης
5
Μετά τον Κεδίκογλου και ο Παναγιωτόπουλος «κουνάει μαντίλι» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θα είμαι με τον Τσίπρα, είτε έτσι είτε αλλιώς»
Ο βουλευτής Αχαΐας δηλώνει ανοιχτά ότι θα ταχθεί στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού, βλέποντας στο πρόσωπό του τον καταλύτη για την αναδιάταξη του λεγόμενου προοδευτικού χώρου
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος 6