Πολιτική

Ο κ. Βενιζέλος συμπάσχει μαζί μας, δεν θα βάλει άλλους φόρους

"Δεν είμαι κουρασμένος. Εγώ έχω τεράστιες προσωπικές αντοχές. Οι θυσίες του λαού πιάνουν τόπο", είπε ο υπουργός Οικονομικών, αναφερόμενος στο κούρεμα για το οποίο υπάρχουν θετικές ενδείξεις.

Απαντώντας σε ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή είπε πως το PSI προχωράει καλά και πως αυτό θα συντελέσει στην ελάφρυνση του ελληνικού λαού.

Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του περί “εξουθένωσής του” για να διευκρινίσει πως ο ίδιος έχει τεράστιες αντοχές και πως εννοούσε με τη φράση ότι «είμαι εξουθενωμένος» όχι ότι ήταν κουρασμένος αλλά ότι συμπάσχει με τον πολίτη που εξουθενώνεται.

Επίσης ο υπουργός Οικονομικών δηλώνει πως έχει πλήρη συνείδηση του τι τραβάει σήμερα ο Έλληνας και ευχήθηκε… «μακάρι να μπορούσα να απαλλάξω από ένα μικρό βάρος τον Έλληνα πολίτη».

Στην ευχή έμεινε ωστόσο…

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο νέων μέτρων ο Υπουργός οικονομικών
είπε: “Δεν θα χρειαστεί να επιβαρύνουμε τον Έλληνα πολίτη… Δεν θα μειώσουμε μισθούς και συντάξεις, ούτε θα ανεβάσουμε φορολογικούς συντελεστές, θα μειωθούν περαιτέρω οι δαπάνες” ενώ σημείωσε ότι τα μέτρα του 2014-15 θα είναι ελάχιστα μπροστά σε αυτά που έχει ζήσει ο ελληνικός λαός.

Δηλαδή δεν θα είναι και τα χειρότερα που έχουμε δει…

Ο Αλέξης Τσίπρας απ’ την πλευρά του έκανε λόγο για ανελέητες θυσίες θυσίες δύο ετών χωρίς κανένα αποτέλεσμα καλώντας την κυβέρνηση και τον Υπουργό Οικονομικών να παραδεχτεί ότι η συνταγή απέτυχε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την ΕΡΤ και ενημερώθηκε για τη νέα υπηρεσία αυτόματου υποτιτλισμού των δελτίων ειδήσεων
Ο Πρωθυπουργός δήλωσε απολύτως ανοιχτός στην αναπροσαρμογή των απολαβών του προσωπικού της ΕΡΤ, καλύπτοντας μέρος της διαφοράς στις αμοιβές με τους ιδιωτικούς σταθμούς
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ
«Η δικαστής Ιρένα Γκιόκα που με καταδίκασε είχε καταδικαστεί στην Ελλάδα για πλαστογραφία» καταγγέλλει ο Φρέντι Μπελέρης
«Γι' αυτό ζητώ την αναθεώρηση των αποφάσεων που με φυλάκισαν για 16 μήνες και μου στέρησαν τη Δημαρχία της Χειμάρρας», εξηγεί ο Βορειοηπειρώτης ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Φρέντι Μπελέρης
Πώς λειτουργεί το Kids Wallet, πώς το κατεβάζουμε - «Οι γονείς να το χρησιμοποιούν με σύνεση και να μην το μετατρέψουν σε εργαλείο κατασκοπείας»
Το Kids Wallet, που είναι διαθέσιμο σε Apple Stores και Google Play, είναι το σημαντικότερο μέτρο της Εθνικής Στρατηγικής κατά της βίας και της παραβατικότητας ανηλίκων
Η εφαρμογή Kids Wallet
5