Πολιτική

Τρόικα προς Ραγκούση: Ανοίξτε ΤΩΡΑ όλα τα κλειστά επαγγέλματα!

Κυνηγητό στην Αθήνα παίζουν οι ελεγκτές της τρόικα, που μετά το μπλόκο στο υπουργείο Μεταφορών, είδαν τον Γιάννη Ραγκούση στο κτίριο του πρώην ΠΕΧΩΔΕ στη Χαριλάου Τρικούπη!

Μετά την… πόρτα που τους «έριξαν» οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Μεταφορών, οι τροϊκανοί πήγαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων για ενημέρωση κι από εκεί, αν και αρχικά είχε διαρρεύσει πως η συνάντηση θα γίνει στις 18:00 το απόγευμα, πήγαν στη Χαριλάου Τρικούπη για να κάνουν επιτέλους το ραντεβού με τον υπουργό Υποδομών.

Συζητήθηκε η νομοθετική ρύθμιση για την απελευθέρωση των ταξί και των φορτηγών, καθώς και η πορεία αναδιάρθρωσης του ΟΣΕ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του ΟΑΣΑ.

Οι απεσταλμένοι των δανειστών ξεκαθάρισαν για ακόμη μια φορά ότι το άνοιγμα του επαγγελμάτων των αυτοκινητιστών είναι απόλυτη προτεραιότητα και ζήτησαν να προχωρήσει το νομοσχέδιο για την πλήρη απελευθέρωση το συντομότερο δυνατό!

«Από τη στιγμή που αναλάβαμε την πολιτική υποχρέωση να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση, περιορίζοντας το εισόδημα εκατομμυρίων Ελλήνων, αποτελεί χρέος ηθικό να μην υποκύψουμε στις συντεχνιακές απαιτήσεις για διατήρηση προνομίων άλλης εποχής», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Γιάννης Ραγκούσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν άφησαν την τρόικα να μπει στο υπουργείο Μεταφορών

Που θα πάει η τρόικα σήμερα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πρόεδρος Αρείου Πάγου σε δικηγορικούς συλλόγους: Γιατί δεν κινήσατε πειθαρχική διαδικασία κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου;
Έχει ήδη σταλεί στον πρόεδρο του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσό αναφορά «για τη διερεύνηση πειθαρχικής ευθύνης δικηγόρου» εκ μέρους της Πρωτοδίκη Βόλου
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 8
Δημοσκόπηση Real Polls: Διψήφιο προβάδισμα για τη ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ – Το 54,3% δεν εμπιστεύεται κανέναν πολιτικό αρχηγό να ηγηθεί της προοδευτικής παράταξης
Το 13,5% των πολιτών θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να ηγηθεί της «κατακερματισμένης» προοδευτικής παράταξης και να την οδηγήσει στην κυβέρνηση
Κάλπη
Σκληρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – «Ξεπέρασε κάθε χυδαιότητα ο Φλωρίδης, να παραιτηθεί άμεσα»
O Γιώργος Φλωρίδης, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να επιτεθεί στην Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσιοποίησε τα ονόματα τεσσάρων γυναικών που βιάστηκαν παραβιάζοντας έτσι τα προσωπικά δεδομένα
Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ 2