Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Χ. Αλούπη: Είμαι μόνη μου εδώ και καιρό!

Μιλά για τις δυσκολίες που πέρασε μετακομίζοντας στο εξωτερικό, το Χόλιγουντ και τα προσωπικά της δεδομένα.

Η Χριστίνα Αλούπη, που εγκατέλειψε την Ελλάδα και άφησε μία πολλά υποσχόμενη καριέρα στην τηλεόραση για να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη και τελικά να σπουδάσει υποκριτική στο Λος Άντζελες, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”Down Town”, μιλά για τις δυσκολίες που πέρασε εκεί, το Χόλιγουντ και τα προσωπικά της δεδομένα.

Επιπλέον, ανέφερε πως στο Χόλιγουντ, κανένας ηθοποιός, είτε είναι Αμερικανός είτε ξένος δεν μπορεί να στείλει το βιογραφικό του στο άσχετο. ”Δεν γνωρίζεις καν πότε ζητάνε και τι ζητάνε. Όσοι ψάχνουν ηθοποιούς στέλνουν κρυφή λίστα στους ατζέντηδες κι εκείνοι κρίνουν ποιους θα στείλουν”, δηλώνει η ίδια και παραδέχεται πως ”δόξα τω Θεώ, μόλις απέκτησα κι εγώ ατζέντη και μάνατζερ. Εδώ είναι δύσκολο να σε δεχτεί κάποιος – περνάς από οντισιόν κι άμα σε θέλει…”

Ο ατζέντης και ο μάνατζέρ της, δεν της είπαν να αλλάξει επίθετο – όπως συνέβη με τον Άνθιμο Ανανιάδη
”Όχι και μου φάνηκε περίεργο. Απλώς με ρώτησαν πώς προφέρεται στα αγγλικά το Αλούπη. Μάλλον τους άρεσε. Δεν ήθελα κι εγώ να αλλάξω το επίθετό μου… Το πρώτο πράγμα που μου είπαν είναι: ”από το να μην πάω καλά προετοιμασμένη σε μια οντισιόν, καλύτερα να μην πατήσω καθόλου το πόδι μου. Η κακή εντύπωση που θα κάνεις ως απροετοίμαστος μπορεί να σου στοιχήσει πολύ περισσότερο από το να μην πας καθόλου.”

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε