Κόσμος

Έβγαλε 1 δις ευρώ από το Facebook!

O τραγουδιστής των U2 κατάφερε και αύξησε την περιουσία του κατά 1.000.000.000€ μέσα από το Facebook.

O Bono, o τραγουδιστής των U2, τον περασμένο χρόνο είχε την ιδέα να επενδύσει περίπου 150 εκατομμύρια ευρώ στο Facebook για να αποκτήσει το 1,5% του δημοφιλούς site κοινωνικής δικτύωσης.

Η κίνηση του αυτή αποδείχθηκε τελικά χρυσοφόρα αφού με την επένδυση 500.000.000$ που έκανε η Goldman Sachs στο δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης εκτόξευσε την αξία του από τα 8 στα 32 δισεκατομμύρια δολάρια.

Έτσι τον Ιανουάριο οι μετοχές του Bono από 150.000.000€ που ήταν η αξία τους πήγαν στα 576.000.000€ και πλέον που η αξία του Facebook έχει διπλασιαστεί, διπλασιάστηκε και η αξία των μετοχών του φτάνοντας το 1 δις ευρώ.

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αστρονόμοι στην Ιαπωνία ανακάλυψαν ατμόσφαιρα σε παγωμένο «διαστημικό βράχο» στην περιοχή του Πλούτωνα
Ο εν λόγω παγωμένος βράχος, που αποκαλείται (612533) 2002 XV93, βρίσκεται σε απόσταση 40 φορές μεγαλύτερη από την απόσταση Ήλιου - Γης, δηλαδή περίπου 6 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά από τον Ήλιο
Πλούτωνας