Αθλητικά

Επεισόδια στο φιλικό του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό

Τα… καλόπαιδα δεν ξεκουράζονται ούτε στα ματς προετοιμασίας. Οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν τόσο κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου όσο και μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης!

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τη λήξη του πρώτου 45λεπτου, όταν σημειώθηκε ένταση έξω από τη θύρα όπου κάθονταν οι φίλοι του Παναθηναϊκού.

 
Μερίδες οπαδών των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια με το επεισόδιο να λήγει μετά από λίγα λεπτά και το δεύτερο ημίχρονο να διεξάγεται χωρίς ιδιαίτερα έκτροπα.
 
Με την ολοκλήρωση του ματς, σημειώθηκε εκ νέου ένταση και έπεσαν… ψιλές εντός και εκτός γηπέδου. Τα επεισόδια άρχισαν πίσω από την μία εστία αλλά σύντομα πήραν διαστάσεις.
 
Οι συμπλοκές των οπαδών των δύο ομάδων συνεχίστηκαν και έξω από το γήπεδο όπου χρειάστηκε να γίνει επέμβαση των ΜΑΤ για να εξομαλυνθεί η κατάσταση.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα