Κόσμος

Βρήκαν 10.000 ευρώ σε φάκελο και τα επέστρεψαν!

Αν δεν τα αναζητήσει κανείς τότε τα δέκα χιλιάρικα θα γίνουν δικά τους.
Δύο νεαροί ανακάλυψαν περισσότερα από 10.000 ευρώ μέσα σε έναν φάκελο και παρέδωσαν χθες τα χρήματα στην υπηρεσία απολεσθέντων αντικειμένων του Ζάλτσμπουργκ, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι της αυστριακής αυτής πόλης.
 
“Εντυπωσιαστήκαμε κι εμείς οι ίδιοι από το μέγεθος του ποσού,” είπε ο επικεφαλής της υπηρεσίας Κερτ Χίντερεγκερ και συμπλήρωσε ότι “Αυτό δεν συμβαίνει κάθε μέρα.”
 
Οι νεαροί που σύμφωνα με το Αυστριακό Πρακτορείο Ειδήσεων είναι δύο 15χρονοι μαθητές από το Φέλντκιρχ της δυτικής Αυστρίας είχαν πάει εκδρομή με το σχολείο τους και θα κρατήσουν τα χρήματα σε περίπτωση που ο κάτοχός τους δεν εμφανιστεί μέσα σε έναν χρόνο.
 
Ακόμα κι αν ο κάτοχός τους μπορέσει να διεκδικήσει τα χρήματα περιγράφοντας τον φάκελο και αναφέροντας το ακριβές ποσό που έχασε, οι μαθητές θα κρατήσουν το 10% των πρώτων 2.000 ευρώ και το 5% του υπόλοιπου ποσού ως επιβράβευση για την πράξη τους.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μάργκοτ Φρίντλεντερ: Πέθανε η γηραιότερη επιζήσασα του ολοκαυτώματος σε ηλικία 103 ετών
Μετά την επιστροφή της στη Γερμανία, η Friedländer έδωσε πολυάριθμες ομιλίες και επισκέφθηκε πολλά γερμανικά σχολεία για να συνομιλήσει με παιδιά και νέους - υπήρξε εξέχουσα φωνή στη σύγχρονη Γερμανία
Η Margot Friedländer
Μακρόν και Μερτς απειλούν με νέες σκληρές κυρώσεις τη Ρωσία αν δεν δεχθεί την εκεχειρία
Οι δυο ηγέτες μαζί με τον Τουσκ και τον Στάρμερ βρίσκονται στην Ουκρανία για να εκφράσουν τη στήριξή τους προς την Ουκρανία και να ζητήσουν από τη Ρωσία να δεχθεί «πλήρη και άνευ όρων» εκεχειρία 30 ημερών
Μακρόν και Ζελένσκι στο Κίεβο 1