Αθλητικά

Συμφώνησε με Σολτάνι ο Άρης

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης του μετεγγραφής είναι ο Άρης που τα βρήκε σε όλα με τον Καρίμ Σολτάνι και απομένει μόνο η ανακοίνωση. Ανοίγει ο δρόμος και για Καστίγιο.

Ο Σολτάνι ήταν μία από τις αποκαλύψεις της περυσινής σεζόν στον πρώτο γύρο αλλά ο άστατος χαρακτήρας του δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Ο υποβιβασμός του Ηρακλή επιτρέπει στον παίκτη να πάει σε όποια ομάδα θέλει και αυτή, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι ο Άρης.

Οι κίτρινοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη για διετές συμβόλαιο και απομένουν οι ανακοινώσεις. Την ίδια ώρα ανοίγει και ο δρόμος για την παραμονή του Καστίγιο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Νέρι προσπαθεί να αποσπάσει την ελευθέρας του από την Σαχτάρ και να υπογράψει το νέο διετές συμβόλαιο με τους κίτρινους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα