Πολιτική

ΝΔ: «Τεράστιες οι ευθύνες Παπουτσή»

Επίθεση στην κυβέρνηση και στον υπουργεί Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία μετά τα εκτεταμένα επεισόδια στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Μια μικρή ομάδα κουκουλοφόρων έχει κατορθώσει να διαλύσει το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, τόνισε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννης Μιχελάκης.

“Ξενοδοχεία εκκενώνονται, ο σταθμός του μετρό έχει μεταβληθεί σε θάλαμο αερίων, αθώοι ειρηνικοί διαδηλωτές έχουν εγκλωβιστεί και φωτιές εκδηλώνονται σε κτίρια, ενώ τα ασθενοφόρα αδυνατούν να παραλάβουν τραυματίες και συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη βοήθειας”, ανέφερε ο κ. Μιχελάκης.

“Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αποδεικνύεται ότι δεν έχει κανένα σχέδιο αντιμετώπισης των λίγων «γνωστών αγνώστων». Αντίθετα, καταφεύγει στην αλόγιστη χρήση χημικών, που έχουν μετατρέψει το κέντρο της πρωτεύουσας σε “κόλαση”.

«Οι ευθύνες του κ. Παπουτσή είναι αυταπόδεικτες και τεράστιες», κατέληξε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Αθήνα ξαναζεί τα “Δεκεμβριανά” – Εικόνες “πολέμου” σε όλο το κέντρο – Καίνε και σπάνε τα πάντα

“Πόλεμος” μέσα στο Μετρό – Πάνω από 400 τραυματίες

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φειδίας Παναγιώτου για Μαρία Καρυστιανού: Ίσως στο μέλλον της προτείνουμε να γίνουμε αδελφό κόμμα
«Θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί της, είμαι ανοιχτός, είμαι σίγουρος ότι δεν θα συμφωνούμε στα πάντα» είπε ο Κύπριος ευρωβουλευτής για την τέως πρόεδρο του συλλόγου «Τέμπη 2023»
Ο ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου
Σωκράτης Φάμελλος για Μαρία Καρυστιανού: Απαράδεκτη και σκοταδιστική η θέση για τις αμβλώσεις – Μόνο στην τραμπική ιδεολογία παρόμοιες τοποθετήσεις
«Είναι βαθιά, συντηρητική άποψη η αναθεώρηση του θέματος των αμβλώσεων και μόνο στον χώρο της τραμπικής ιδεολογίας συναντώνται παρόμοιες τοποθετήσεις»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος 5
Κυριάκος Μητσοτάκης στον Κωνσταντίνο Τασούλα: Να πρυτανεύσει η λογική και ο διάλογος για να αποφύγουμε τα χειρότερα στις σχέσεις ΕΕ – ΗΠΑ
«Σε αυτό το περιβάλλον πρώτο έρχεται το συμφέρον της πατρίδας» τόνισε ο πρωθυπουργός στη σύντομη συνομιλία που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Προεδρικό Μέγαρο
9
Καραχάλιος για Καρυστιανού: Υπερδεξιά μεσαιωνικού τύπου, η δήλωση για τις αμβλώσεις δείχνει ότι επέστρεψε στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις
«Αυτό που ετοιμάζει είναι ένα υπερδεξιό μόρφωμα με πάρα πολύ επικίνδυνες ρίζες» πρόσθεσε ο Νίκος Καραχάλιος για τη Μαρία Καρυστιανού
Ο Νίκος Καραχάλιος και η Μαρία Καρυστιανού
15