Πολιτική

Φειδίας Παναγιώτου για Μαρία Καρυστιανού: Ίσως στο μέλλον της προτείνουμε να γίνουμε αδελφό κόμμα

«Θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί της, είμαι ανοιχτός, είμαι σίγουρος ότι δεν θα συμφωνούμε στα πάντα» είπε ο Κύπριος ευρωβουλευτής για την τέως πρόεδρο του συλλόγου «Τέμπη 2023»

Σε συνεργασία με το υπό διαμόρφωση πολιτικό κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού σε ευρωπαϊκό επίπεδο προσβλέπει ο Κύπριος ευρωβουλευτής και influencer Φειδίας Παναγιώτου, όπως είπε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, το πρωί της Τρίτης (20.1.26).

Ο Φειδίας Παναγιώτου δήλωσε ότι ετοιμάζει ένα πολιτικό κόμμα «άμεσης δημοκρατίας» και θα ήθελε να συνεργαστεί με κάποιον τρόπο με το κίνημα που έχει ανακοινώσει ότι θα ιδρύσει η Μαρία Καρυστιανού.

«Βλέπω τι κάνει η κ. Καρυστιανού και ίσως να της προτείνουμε στο μέλλον να δούμε αν μπορούμε να γίνουμε αδελφό κόμμα ή βρούμε κάποιον τρόπο που λειτουργεί ο μηχανισμός της άμεσης δημοκρατίας και να κάνουμε μια συνεργασία στο μέλλον. Θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί της, είμαι ανοιχτός, είμαι σίγουρος ότι δεν θα συμφωνούμε στα πάντα», τόνισε.

 

«Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να επιτρέπονται οι εκτρώσεις», σχολίασε, απαντώντας σε ερώτηση για τις πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίας Καρυστιανού για τις αμβλώσεις.

«Στο κόμμα της άμεσης δημοκρατίας δεν θέλουμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε εμείς αλλά ότι θέλει ο κόσμος», ανέφερε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Γεραπετρίτης: Η Σούδα δεν απειλείται, ανησυχία για τα στενά του Ορμούζ, ιστορικό καθήκον η στρατιωτική αποστολή στην Κύπρο
Ο Έλληνας ΥΠΕΞ απέρριψε τις αντιδράσεις της Τουρκίας σχετικά με την εγκατάσταση συστημάτων Patriot στην Κάρπαθο, κάνοντας λόγο για «απολύτως ανυπόστατους ισχυρισμούς»
Γιώργος Γεραπετρίτης
Ο Γεωργιάδης κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά του Λαζόπουλου: «Μου προκαλεί μεγάλη ηθική βλάβη αυτή η επίθεση»
Ο υπουργός Υγείας κάνει λόγο για «ύβρεις, συκοφαντίες και προτροπή σε βία», επισημαίνοντας ότι δεν του έμεινε «κανένα απολύτως άλλο περιθώριο» από το να προσφύγει στη Δικαιοσύνη
Λαζόπουλος και Γεωργιάδης
143
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρώην πρωθυπουργό της Γαλλίας Γκαμπριέλ Ατάλ: Στο επίκεντρο οι ελληνογαλλικές σχέσεις και η Μέση Ανατολή
Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό της Γαλλίας και γγ του «Renaissance» του Εμανουέλ Μακρόν - Ανταλλαγή απόψεων για ευρωπαϊκά και περιφερειακά ζητήματα, με έμφαση στις εξελίξεις στο Ιράν
Μητσοτάκης και Ατάλ