Πολιτική

Τηλεφωνική επικοινωνία Γ.Παπανδρέου με τον Ρώσο Πρόεδρο Ντιμίτρι Μεντβέντεφ

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις ελληνορωσικές σχέσεις και τις προοπτικές επίσκεψης του Ρώσου Προέδρου στην Αθήνα.
 

Συζήτησαν επίσης για τις διεθνείς εξελίξεις, ενώ ασχολήθηκαν με τις εξελίξεις στη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή.
 
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις εξελίξεις στη Λιβύη, όπου ο κ. Μεντβέντεφ εξέφρασε τη θετική του στάση απέναντι στις ελληνικές πρωτοβουλίες για την εξεύρεση πολιτικής λύσης.
 
Στη διάρκεια της επικοινωνίας, η οποία έγινε με πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού, Μεντβέντεφ και Παπανδρέου αντάλλαξαν ευχές με την ευκαιρία των εορτών του ορθόδοξου Πάσχα, που γιορτάζεται και στις δύο χώρες.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιάνης Βαρουφάκης: Ένταση on air για τις δηλώσεις με τα ναρκωτικά – «Αυτά που λέτε είναι η χαρά του διακινητή»
Σπύρος Χαριτάτος και Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου στον Γιάνη Βαρουφάκη σχετικά με το μήνυμα που μπορεί να πέρασε όταν μίλησε πρώτη φορά για την προσωπική του εμπειρία από τη χρήση ναρκωτικών
Γιάνης Βαρουφάκης
5
Οι προσδοκίες της κυβέρνησης από τη συνάντηση με τους «σκληρούς» των μπλόκων – Οι απαράβατοι όροι και το μήνυμα
Η νέα συνάντηση Μητσοτάκη – αγροτών «κλείδωσε» μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις, κι ενώ η κυβέρνηση έχει κάνει απολύτως σαφές, ότι δεν πρέπει να περιμένουν επιπλέον μέτρα πέραν αυτών που έχουν ήδη ανακοινωθεί
τρακτέρ
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ζήτησε μόνη της την άρση της ασυλίας της από την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα
«Στη χώρα καταγωγής μου, την Ελλάδα, έχει κατατεθεί αγωγή εναντίον μου από πολιτικούς αντιπάλους. Είμαι απολύτως βέβαιη ότι οποιαδήποτε αμερόληπτη δικαστική εξέταση θα αποδείξει αδιαμφισβήτητα την αθωότητά μου»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ