Lifestyle

Χ. Κώνστας – Π. Περβολαράκη: Ετοιμάζουν γάμο στη Τζια!

Ο οικονομικός συντάκτης του Alter θα ντυθεί σύντομα γαμπρός...

Το κλαμπ των εργένηδων φαίνεται πως εγκαταλείπει ο οικονομικός συντάκτης του Alter Χρήστος Κώνστας, αφού τον Απρίλιο ετοιμάζεται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμο με την αγαπημένη του Πέλλα Περβολαράκη.
 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life”, tο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα παραδοσιακό νησίωτικό γάμο στην Τζια, τον ερχόμενο Απρίλιο. Κουμπάροι τους θα είναι οι κολλητοί τους φίλοι ενώ στο γάμο θα βρεθούν οι πολλοί κοντινοί τους άνθρωποι. Έτσι οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τα 50 άτομα.
 
Μετά το γάμο θα ακολουθήσει γαμήλιο γλέντη σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής. Όσο για το ταξίδι του μέλιτος: αυτό φαίνεται πως θα περιμένει ως το καλοκαίρι, που θα έχουν και οι δυο πιο χαλαρό πρόγραμμα.

 

 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του: «Τα ίδια λέγαμε πάντα, αλλά ήταν μια τέλεια ρουτίνα»
«Με έκανες και αγάπησα τη Formula 1 από μωρό. Και σήμερα ήταν η πρώτη Πρωτομαγιά μετά από 30 και χρόνια, που δεν κουβεντιάσαμε για τον τραγικό χαμό του Άιρτον Σένα», έγραψε ακόμα ο παρουσιαστής
Λάμπρος Κωνσταντάρας και Δημήτρης Κωνσταντάρας