Αθλητικά

15.000 δολάρια για μια τσίχλα!

O Πολ Πιρς...μάλλον θα το ξανασκεφτεί καλύτερα όταν θελήσει να ξεφορτωθεί την τσίχλα του, κατά τη διάρκεια αγώνα. Δείτε το βίντεο.

Ο παίκτης των Μπόστον Σέλτικς, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ιντιάνα, έφτυσε την τσίχλα που μασούσε και την πέταξε στις κερκίδες του “Conseco Fieldhouse”. Το συμβάν “έπιασαν” οι κάμερες και η διοργανώτρια αρχή του πιο θεαματικού πρωταθλήματος μπάσκετ του κόσμου τον τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο ύψους 15.000 δολαρίων.

Το 2008, ο Πιρς είχε τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο 25.000 δολαρίων όταν κατά τη διάρκεια αγώνα είχε κάνει χειρονομία σε αντίπαλο του, που παρέπεμπε σε συμμορίες γκάνγκστερ.

Μάλλον, από εδώ και στο εξής θα είναι πιο προσεκτικός!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα