Ελλάδα

Εντοπίστηκε πτώμα 65χρονου ψαρά

Στη θαλάσσια περιοχή της Αταλάντης, δίπλα από την Ψυτάλλεια, έξω από το λιμάνι του Πειραιά εντοπίστηκε, από σκάφος του Λιμενικού το σώμα ενός 65χρονου ψαρά.

Τον άτυχο 65χρονο, που είχε ξεκινήσει για αλιεία μόνος του με δικό του σκάφος, εντόπισε αρχικά ένας ιδιώτης με ταχύπλοο ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές.

Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου, αναμένεται όμως να γίνουν γνωστά μετά τη νεκροψία νεκροτομή.

Στη θαλάσσια περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός του άτυχου άνδρα, διεξάγονται έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό του σκάφους του θύματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα